Secretaresse Medische Psychologie Bravis ziekenhuis 01-05-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Secretaresse Medische Psychologie Bravis ziekenhuis 01-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Werken bij Bravis ziekenhuis

Secretaresse medische psychologie

 • Aantal uren
  20-22 uur per week

Secretaresse medische psychologie | 20-22 uur per week | Bergen op Zoom en Roosendaal

Ben jij de dynamische secretaresse die wij zoeken?
Als toekomstige secretaresse op onze polikliniek Medische Psychologie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten tijdens hun spreekuren en bied je tevens ons team van psychologen administratieve ondersteuning. Jouw rol draagt bij aan de zorg van morgen!

Werken in een gedreven team

Onze afdeling Medische Psychologie richt zich op diagnostiek en/of behandeling op het gebied van psychosomatiek, somatopsychische problematiek en algemene psychologische klachten en neuropsychologische problematiek. De psychologen voeren zelfstandig onderzoeken en behandelingen uit en hebben vanuit het vakgebied een adviserende functie naar medici, paramedici en verpleegkundigen.

De vakgroep bestaat uit GZ-psychologen, klinisch psychologen, een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG), een basispsycholoog en master stagiair, die zich graag inzetten voor de kwaliteit van leven bij patiënten in het ziekenhuis van morgen. Vanwege het vertrek van 1 collega is er behoefte aan een opvolger, met jou als toevoeging aan ons team willen we onze afdeling nog beter ondersteunen.

We dagen jou elke dag uit

Jouw werkzaamheden omvatten hoofdzakelijk het plannen van afspraken, het verwelkomen en informeren van patiënten, zowel aan de balie als telefonisch en het zelfstandig afhandelen van administratieve taken. Wij zoeken een secretaresse die oog heeft voor de belangen en wensen van de patiënt, integer omgaat met privacygevoelige gegevens en patiënten gastvrij ontvangt tijdens het bezoek aan ons ziekenhuis. Daarnaast ben je betrokken bij de zorg van de toekomst en denk je mee over hoe de zorg anders en beter kan.

Wij vragen wij van jou?

Je bent in het bezit van een mbo-diploma (medisch) secretaresse en het beschikken over ervaring met Word, Excel en HIX heeft een sterke voorkeur. Maar bovenal zoeken we iemand die stressbestendig is, goede sociale vaardigheden heeft, representatief en collegiaal is, flexibel en goed zelfstandig kan werken.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal).

Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Wat biedt Bravis jou?

 • Salarisschaal FWG 35 conform cao-ziekenhuizen (lopende van € 2.429,- tot € 3.440,- o.b.v. 36 uur per week).
 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
 • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
 • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
 • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan uiterlijk vrijdag 17 mei 2024 je cv en motivatiebrief als Word- of pdf-bestand. Je ontvangt daarna snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Aniek Elsten, Teamleider Medische Psychologie, via telefoonnummer of met , , via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedisch Secretaresse
Indicatie salaris (min – max]2429 – 3440
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 22
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbravis.nl/vacatures/secretaresse-medische-psychologie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.