Diabetesverpleegkundige Bravis ziekenhuis 08-05-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Diabetesverpleegkundige Bravis ziekenhuis 08-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Werken bij Bravis ziekenhuis

Diabetesverpleegkundige

 • Aantal uren
  Contractomvang 28 uur per week

 • Locatie Roosendaal en Bergen op Zoom

Diabetesverpleegkundige | contractomvang 28 uur per week | Polikliniek Roosendaal en Bergen op Zoom

Ben jij de doortastende Diabetesverpleegkundige die wij zoeken? In deze uitdagende functie voer je in opdracht van de medisch specialist zelfstandig verpleegkundige zorg uit voor de patiënten met diabetes (type 1 en complexe type 2) zwangere met diabetes, nieuw ontdekte diabetes en bariatrische patiënten op de polikliniek. Voor de aan jou toegewezen patiënten ben je het eerste aanspreekpunt voor diabeteszorg. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische organisatie

Je gaat werken op de polikliniek diabeteszorg van de zorgeenheid interne geneeskunde. Je informeert, behandelt en begeleidt diabetespatiënten en je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je verleent deze zorg zelfstandig tijdens het eigen spreekuur voor patiënten op beide locaties van Bravis, telefonisch spreekuur en via Beter Dichtbij. Je bent onderdeel van een team bestaande uit 9 collega's.

We dagen jou elke dag uit

Je krijgt veel verantwoordelijkheid in de zorg voor jouw patiënten. Van het opstellen van een behandelplan, het verrichten van verpleegkundige en medisch voorbehouden handelingen, voorschrijfbevoegdheid en hulp bij het aanvragen van hulpmiddelen tot het coördineren en evalueren van het zorgplan. Je geeft gezondheidsvoorlichting aan jouw patiënten en hun omgeving, zorgmedewerkers en andere disciplines en hebt hierin ook een coachende rol. Hierbij werk je nauw samen met verpleegkundigen en artsen en je onderhoudt contacten met thuiszorginstanties en medisch speciaalzaken. Verder kun je meewerken aan de vernieuwingen binnen de diabeteszorg (digitalisering).

Zo draag jij op een veelzijdige manier bij aan de zorg van de toekomst.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Je hebt het HBO of MBO diploma Verpleegkunde en daarnaast heb je de opleiding tot diabetesverpleegkundige met succes afgerond. Dat je communicatief vaardig, empathisch en zelfstandig bent, spreekt voor zich. Maar we vinden het minstens zo belangrijk dat jij enthousiast bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud, kwaliteit en de indeling van jouw werk.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Dit biedt Bravis jou

 • Salarisschaal volgens fwg 55, Cao Ziekenhuizen lopende van 3.606,- tot € 5.084,- op basis van 36 uur per week;
 • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
 • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
 • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of pfd-bestand voor 27 mei 2024 . Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDiabetesverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]5084 – 5084
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbravis.nl/vacatures/diabetesverpleegkundige

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.