Docent Nederlands / NT2 / Pabo Curio 13-05-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Docent Nederlands / NT2 / Pabo Curio 13-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Docent Nederlands / NT2 / PABO ( (ST/ISKBoZ/0111)

 • Standplaats Bergen op Zoom
 • Salarisschaal LB
 • Omvang (FTE): 2

 • Nadia van Geel

 • Omvang (FTE):

  2,00

 • Standplaats:

  Bergen op Zoom

 • Type contract:

  Tijdelijk

 • Sector, school of dienst:

  Curio isk

 • Salarisschaal:

  LB

 • Sluitingsdatum:

  31-05-2024

Wat ga je doen?

Als docent bij Internationale Schakelklas geef je Nederlandse les aan leerlingen tussen de 12 en 18 jaar oud, die de Nederlandse taal niet of nauwelijks beheersen.
Het betreft leerlingen die korter dan 2 jaar in Nederland wonen. Je zorgt voor een veilige thuishaven voor onze leerlingen en bereidt ze voor op vervolgonderwijs.
Naast dat je onze leerlingen de Nederlandse taal aanleert, geef je eventueel ook burgerschap vakken. Ook bij deze vakken speelt taal een belangrijke rol.

Wie ben jij?

Omdat er in een klas binnen isk, leerlingen van diverse leeftijden zitten met verschillen in cognitieve vaardigheden, is het belangrijk dat je in staat bent om gedifferentieerd onderwijs aan te bieden.
Je hebt aantoonbare affiniteit met onze doelgroep, vertoont voorbeeldgedrag en bent consequent in je handelen richting leerlingen.
Verder:

 • Ben je in het bezit van een 2e graads bevoegdheid Nederlands of in het bezit van een PABO diploma;
 • Is het een grote pré als je in bezit bent van de post-hbo NT2 en ervaring hebt opgedaan binnen een ISK;
 • Kan je goed omgaan met sociaal-emotionele problematiek.

Wat vragen wij?

Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan , interim onderwijsmanager.

Wat mag je verwachten?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen. We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. Door het werken met deze doelgroep draag je een steentje bij aan de maatschappelijke belangen in de samenleving. Daarnaast bieden wij:

 • Salaris maximaal
  € 5.078 bruto p.m.

 • Eindejaarsuitkering 8,33%
  van het jaarsalaris

 • Toegang tot het vitaliteitsportaal

 • Goede pensioenopbouw bij ABP

 • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie

 • Je bent de schoolvakanties vrij

Wie zijn wij?

Curio biedt onderwijs waarin leerlingen, studenten centraal staan. We moedigen ze aan om te ontdekken en prikkelen hun nieuwsgierigheid. We leiden ze op tot zelfbewuste deskundigen in hun vakgebied. Onze ambitie is: zorgen dat onze leerlingen en studenten kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding. Zo zijn ze goed voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst.

Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant. Beroepsonderwijs bereikbaar maken voor iedereen van 12-67 jaar, dat vinden we belangrijk. Wij helpen onze leerlingen en studenten het beste uit zichzelf te halen. Zodat de regio dat ook kan doen. We werken voor ons praktijkgerichte onderwijs samen met organisaties, onderwijsinstellingen en overheid in West-Brabant.

Onze vmbo-scholen vind je van Andel tot in Halsteren. Daarnaast hebben wij het mbo in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. In Breda en Bergen op Zoom vind je ook mbo breed, waar studenten extra zorg en meer flexibiliteit krijgen. Onze vavo biedt volwassenenonderwijs en helpt bijvoorbeeld leerlingen die zijn gezakt alsnog aan een diploma. De vavo-locaties vind je in Breda en Roosendaal.

Zo verloopt het solliciteren bij Curio

Leuk dat je solliciteert! Wat gebeurt er nu? Eerst lezen we je motivatie goed door. En natuurlijk gaan we na of je volgens ons geschikt bent voor de functie. Zien we aanknopingspunten, dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. De uitnodiging ontvang je vaak via de mail, soms telefonisch. Het gesprek vindt plaats op een locatie van Curio. Is de klik er hierna nog steeds? Dan komt die baan bij Curio heel dichtbij.

Klik op de video hiernaast.

Zo verloopt het solliciteren bij Curio

Blog: "Gepensioneerde bouwt en sjouwt zich voldaan moe bij Curio isk"

Waarom kiest iemand voor een baan in het beroepsonderwijs? Als docent, instructeur of juist in een ondersteunende rol? Waar komt die passie vandaan? En wat leren zij zelf? We maken kennis met verschillende medewerkers van Curio. Ze geven ons een...

Hoe doe je dat eigenlijk… innoveren in het beroepsonderwijs? En wat is je rol daarin als docent? Dat kun je aan niemand beter vragen dan aan onze Curio-collega's. Hun antwoord: we willen het samen doen én ruimte om te experimenteren. Dat doen...

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel2353
Indicatie salaris (min – max]5078 – 5078
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijcurio.nl/vacatures/docent-nederlands-nt2-pabo-st-iskboz-0111

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.