Docent Engels Maandag 03-05-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Docent Engels Maandag 03-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben je klaar voor een spannende nieuwe uitdaging? Bij Maandag® zit je helemaal goed! We zijn momenteel bezig met de uitbreiding van ons docententeam en zijn op zoek naar een gedreven docent Engels met een 1e of 2e graads bevoegdheid.

Als docent Engels heb je de belangrijke taak om jouw leerlingen te voorzien van een solide basis in het vakgebied. Naast het overdragen van de juiste taalvaardigheden en grammaticale kennis, weet je ook het belang van de Engelse taal op een boeiende manier over te brengen. Met creatieve lesmethoden en jouw eigen passie voor het vak, weet je leerlingen te enthousiasmeren. Je benadert elke les op een unieke manier en stemt deze af op de individuele leerbehoeften van de studenten. Hierdoor ervaren jouw leerlingen Engels niet als een verplichting, maar als een plezierige ervaring!

Als docent bij Maandag® is het belangrijk dat je jezelf presenteert als een enthousiast, flexibel en communicatief vaardig persoon.

Bij Maandag® bieden we jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden in te zetten op verschillende scholen. Op deze manier krijg je de kans om gedurende een schooljaar verschillende scholen te ervaren, tenzij je op een specifieke plek wilt blijven omdat je er enorm op je plek bent. We streven ernaar om die ene vacature te vinden die jou gelukkig maakt, gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren.

Als bovenstaande vacature je enthousiast maakt of als je nieuwsgierig bent naar andere mogelijkheden, nodig ik je graag uit voor een kennismaking. Door op de sollicitatiebutton te klikken, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Voor eventuele vragen ben ik telefonisch bereikbaar op 06 16 40 62 64 of per e-mail op steffy.kourtakis@maandag.nl.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een 1e of 2e graads bevoegdheid of bent in de afrondende fase van je opleiding;
 • Recente werk- en/of stage ervaring;
 • Je beschikt over sterke pedagogische vaardigheden en hebt affiniteit met de doelgroep.

Wat biedt Maandag® jou?

 • Vanuit een (vast) dienstverband kan je bij Maandag® verschillende opdrachten vervullen;
 • Salaris volgens CAO. Tussen 3301,- en 5862,- obv. opleiding en ervaring;
 • 8% vakantiegeld, 13e maand en goede pensioensregeling;
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km;
 • Persoonlijke begeleiding vanuit de recruiter en accountmanager (indien gewenst);
 • Onze Maandag® Academy biedt verschillende trainingen en cursussen waar je kosteloos gebruik van mag maken.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met het werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij jouw capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin jij jouw talent kunt benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan breng je elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Heb je zin om dingen aan te pakken. En krijg je dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. Kies je voor Maandag®, dan kies je voor warm en persoonlijk contact.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Engels die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Engels
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 40
Contactgegevenssteffy.kourtakis@maandag.nl , 616406264 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108212123?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.