Woonconsulent Stadlander 09-05-2024

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Woonconsulent Stadlander 09-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Woonconsulent

Organisatie

Stadlander

Uren per week

28 - 30

Uren per dag

8

Werkervaring

3-5 jaar

Reden inhuur

Vervanging wegens ziekte (binnen formatie)

Standplaats

Bergen op Zoom

Functieschaal

G

Werk- en denkniveau

MBO

Start opdracht

30-05-2024

Eind opdracht

30-09-2024

Bedrijfsinformatie

Een woningcorporatie met 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat te maken heeft met een bevolkings- en huishoudenskrimp. We willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. We zijn actief in de stad en in de dorpen. Onze huurders zijn ook Stadlanders. Samen maken we ons sterk voor ons gebied. Stadlander streeft naar continuïteit en legitimatie. We doen dit vooral door focus aan te brengen. Daarom hebben we met elkaar drie ondernemingswaarden benoemd, waaraan al onze acties en ambities een bijdrage moeten leveren: huurder centraal, verankering en duurzaam.

Projectomschrijving

ALS WOONCONSULENT ben je samen met de collega's van je gebiedsteam verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die worden uitgevoerd in het kader van schoon, heel en veilig. Je bent gesprekspartner voor bewoners- en activiteitencommissies en je vertegenwoordigt Stadlander in VvE's. Je behandelt overlastzaken en biedt operationele ondersteuning bij renovaties en groot onderhoudsprojecten. Je enthousiasmeert en stimuleert bewoners om leefbaarheidsinitiatieven op complexniveau te ontplooien en begeleidt ze daarbij. Je werkt in je gebied nauw samen met Gebiedsbeheerders, Vastgoedmedewerkers en Consulenten Verhuur en levert zo een positieve bijdrage aan de verbetering van de leefbaarheid in wijken en kernen.

Functie eisen

WAT BRENG JE MEE?

  • Je hebt een afgeronde, relevante mbo-4 opleiding, aangevuld met gerichte kennis op het gebied van huurrecht en gespreksvoering en enkele jaren werkervaring.
  • Je bent communicatief sterk en weet betrokkenen te verbinden.
  • Je hebt voelsprieten voor de sociale en maatschappelijke samenhang in een gebied en kunt dat vertalen naar concrete acties.

TARIEF?

Een passend uurtarief voor een functie in schaal G (CAO Woondiensten).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWoonconsulent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.flexwerkportaal.nl/vacature/woonconsulent-1122

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.