Werkplaatsmanager Van Mossel Automotive Groep 09-05-2024

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Werkplaatsmanager Van Mossel Automotive Groep 09-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Werkplaatsmanager

Op locatie

  • Bergen op Zoom , Noord-Brabant , Nederland
Schade

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Heb jij ervaring in de schadeherstel en zou je graag de stap willen maken naar manager van een werkplaats? Werk je graag met de nieuwste technieken en apparatuur en wil jij de beste kwaliteit leveren? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?
Als werkplaatsmanager in Bergen op Zoom ben je medeverantwoordelijk voor de aansturing van de directe mensen in de werkplaats, de onderhande calculatie, het organiseren van de planning en taakverdeling binnen het team. Je begeleidt en motiveert de collega's en houdt toezicht op een veilige werkomgeving. Verder zal je assisteren bij het stellen van diagnoses, werken aan complexe reparaties, storingen en voer je eindcontroles uit. Je werkt volgens vastgestelde richtlijnen en procedures, voorschriften en instructies binnen de organisatie. Dit alles om de processen te bewaken, en de productiviteit op niveau te houden.


Vereisten

Wie ben jij?
Jij bent een vakinhoudelijke specialist op het gebied van autoschadeherstel. Momenteel ben je al werkzaam in het schadeherstel en wil je graag de stap maken naar een leidinggevende functie. Naast inhoudelijke kennis, breng je leidinggevende en organisatorische skills mee. Met jouw enthousiasme en betrokkenheid weet jij het team te motiveren en individuele medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling. Je hebt ervaring met calculeren en Audatex. Je bent communicatief sterk en bent fulltime beschikbaar.
Wat bieden wij jou?
In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste Automotive bedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeien hard en zijn nog lang niet uitgegroeid! Ondanks dat wij een groot bedrijf zijn, blijven wij een familiebedrijf. Van Mossel Autoschade is onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep. Met 450 medewerkers landelijk werkzaam vanuit 26 locaties ondersteunen wij zo goed en zo efficiënt mogelijk de klanten om hen zo snel mogelijk schadevrij terug op weg te krijgen. Zo ook op onze Van Mossel Autoschade vestiging in Bergen op Zoom. Wij werken hier in totaal met 13 collega's. Wij zijn een hecht, loyaal en ervaren team dat er alles voor doet om de klantverwachting te overtreffen. Hier werken wij hard voor, dit doen wij met zijn allen en met succes. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat er een goede sfeer op de werkvloer hangt. Daarom vinden wij het gezellig om na een week hard werken ook samen te lachen tijdens een borrel op de vrijdagmiddag. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kan ontwikkelen bij ons en is doorgroei altijd mogelijk. In de functie van werkplaatsmanager krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Daarnaast kun je rekenen op:

  • De mogelijkheid om je eigen carrière pad te bepalen;
  • Een goed salaris passend bij jouw ervaring;
  • Het volgen van trainingen en workshops naar keuze;
  • De mogelijkheid tot het onbeperkt gebruik maken van de Van Mossel Academy;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Personeelskorting op een auto, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor het hele gezin;

Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteren kan gemakkelijk via de website. Voor vragen kan je ook altijd bellen naar Margot Alsemgeest via .

Solliciteren

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelChef Werkplaats
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://vanmossel.recruitee.com/o/werkplaatsmanager-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.