Vrijwilligers Stichting Clubhuis- Tempo 19-11-2023

  1. Vrijwilligers Stichting Clubhuis- Tempo 19-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Vrijwilligers

Een vereniging staat of valt met de inzet van vrijwilligers. Bij MH&LC Tempo zijn gelukkig veel vrijwilligers bereid zich voor onze club in te zetten. Zonder hen zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn. Het is namelijk heel leuk om met elkaar in een goede sfeer dingen voor elkaar te krijgen.


De materialen moeten geregeld worden, de wedstrijden moeten worden gepland en de velden moeten worden ingedeeld. Ook de trainingen gaan niet zonder inzet en hulp van vrijwilligers en bij evenementen en toernooien zoeken we organisatietalent en enthousiaste betrokkenheid. Voor al deze vrijwilligerstaken zijn kwaliteit, continuïteit en mogelijke ervaring op deze gebieden van groot belang.


Wil jij mee helpen en handen uit de mouwen steken? Dat kan altijd op persoonlijke titel maar ook met een enthousiaste groep mensen. Neem contact op clubmanager Joost Eykman, [email protected] en hij kan je meer vertellen over mogelijkheden. Geef ook aan wat je interesse heeft en waar je graag aan wil bijdragen. Andere v ragen of suggesties? Gebruik hetzelfde mailadres.

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVrijwilliger
BrancheHoreca
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mhctempo.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=vrijwilligers_algemeen&menu=4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.