Vrijwilliger Het Gastenhuis 09-05-2024

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Vrijwilliger Het Gastenhuis 09-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Het Gastenhuis

  • Werken bij
    • Werken bij Het Gastenhuis

Vrijwilliger Bergen op Zoom

Vrijwilliger

-

Vrijwilliger

-

Bergen op Zoom

Oproep

n.v.t.

-

Zin om je nuttig te maken als vrijwilliger? Waarbij je gezellig onder de mensen bent, en het gevoel hebt dat je bijdraagt? In ons kleinschalige zorghuis met open deuren wonen 22 mensen met dementie.

Als vrijwilliger geef je extra kleur aan hun leven. Door een activiteit te begeleiden, of samen op pad te gaan, misschien wel op de duofiets. Bewoners zullen er erg van genieten en ook de familie en ons team zal jouw hulp erg waarderen. Als je er regelmatig bent, bouw je een band op met bewoners en medewerkers.

Bijzondere werkplek met open deuren

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie, en maak je deel uit van ons team van ca. 25 collega's. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement, velen hebben hobby's of dingen die ze graag doen. Sommigen hebben een huisdier. Je bent welkom een hapje mee te eten. Onze koks koken dagelijks vers en gezond. Kortom: een fijne en persoonlijke sfeer.

Mail mij de brochure 'Werken bij

'

Voor jou?

Als vrijwilliger ondersteun je ons bijvoorbeeld een of tweemaal per week, gedurende een of meer uren. Je bent ook uitgenodigd bij gezellige bijeenkomsten, zoals met de kerst, pasen en koningsdag.

Contact leggen

Denk je dat het iets voor je is? De leidinggevende van dit Gastenhuis neemt dan contact met je op. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Solliciteren

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan via de solliciteer knop. Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent!

4 stappen naar een fijne baan

1

Motivatie & CV

Verstuur je motivatie en cv door op de solliciteer knop te klikken bij jouw favoriete vacature. Is er geen vacature bij Het Gastenhuis in jouw buurt?

Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek in het Gastenhuis.

Aanbieding

Vind jij ons leuk en wij jou? Dan krijg je binnen een paar dagen een aanbieding, inclusief alle arbeidsvoorwaarden. Samen komen we er vast uit!

Van start

Vanaf dag 1 doe je volwaardig mee in het team. We nemen je mee in onze visie en werkwijze, en kijken samen hoe jij het beste tot je recht komt. Zodat jij blij bent en blij blijft!

  • Zorgpioniers:

'Ik mis de bewoners als ik niet aan het werk ben

'

Yeee! We scoren een 8,4 op medewerkertevredenheid (ZorgfocuZ, 2023)

" Er wordt op een kleinschalige manier met respect zorg op maat geboden aan de bewoners met een zeer betrokken en fijn team.

" Zorgmedewerker bij het Gastenhuis Druten

" Het concept kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie, vind ik heel prettig. Er heerst geen 'instellingssfeer', de huiselijkheid ervaar ik als heel prettig. Ruimte en openheid in zowel het team als bij het zorgechtpaar om zaken bespreekbaar te maken en ideeën te opperen.

" Zorgmedewerker bij het Gastenhuis Leusden Kok bij Gastenhuis Kerkdriel

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKeukenmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://hetgastenhuis.nl/vacature/vrijwilliger-bergen-op-zoom/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.