Verpleegkundige Leger des Heils 17-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Verpleegkundige Leger des Heils 17-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige bied je optimale verpleging, verzorging en begeleiding van bewoners bij medische behandeling. Je draagt zorg voor het medisch dossier van bewoners en onderhoudt contacten met de huisarts, apotheek en betrokken specialisten. Je bent primair uitvoerende van het medisch farmaceutisch beleid en biedt ondersteunde begeleiding op lichamelijk gebied. Daarnaast bied je als verpleegkundige expertise ondersteuning aan persoonlijk begeleiders in het kader van signalering. Ook ben je aanspreekpunt voor het multidisciplinair overleg.
Belangrijke uitgangspunten binnen de begeleiding zijn het voorkomen van verlies van vaardigheden, stabilisatie van de problematiek en herstel van menswaardigheid en maatschappelijke participatie.
Domus West-Brabant
Je komt te werken bij een beschermde woonvorm voor 30 mannen en vrouwen. Zij wonen hier langdurig en hebben te maken met dubbele problematiek (psychiatrie en verslaving). Een aantal deelnemers hebben daarnaast ook een licht verstandelijke beperking. Het team bestaat uit woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, werkbegeleiders en een . Jij bent de enige verpleegkundige op de afdeling.
Je stapt in een enthousiast team dat op zoek is naar een herstelgerichte manier van werken in combinatie met een veilige werkomgeving. Elke dag zoeken wij de balans tussen de deelnemer zo veel mogelijk zelfstandigheid geven en waar niet anders kan dingen overnemen. Met elkaar zoeken we naar manieren om mensen weer mee te laten doen, ze een stuk zelfwaardering te geven en te laten groeien! Het 'weer in beweging komen' is hierbij van cruciaal belang, dit maakt jou van groot belang in het leven van deze mooie en bijzondere mensen.

Dit ben jij

 • Een afgeronde mbo4-opleiding verpleegkunde;
 • Ervaring en affiniteit met psychogeriatrie, psychiatrie en verslavingszorg;
 • Een BIG-registratie.
Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit .
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Dit bieden wij

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij je:

 • Eerst een tijdelijk contract met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 6 die loopt van €2.750,- tot €3.858,- per maand bij een 36-urige werkweek. In juli 2024 is er een loonsverhoging van 4%.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist (vanaf 10,9 km), een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding van maximaal €179,57 netto per maand als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, € 10,- per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.
Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied. Daarnaast bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Solliciteer met je CV en sollicitatiebrief via de solliciteerbutton. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen .
Voor meer informatie kun je contact opnemen met () op mobielnummer of mail .
Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen?
Neem contact op met Luca Kappinga

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2750 – 3858
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHalsteren, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/verpleegkundige-beschermd-wonen-v189266

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.