Verpleegkundige Bravis ziekenhuis 03-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Verpleegkundige Bravis ziekenhuis 03-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Verpleegkundige Acuut Complex Snijdend


Ben jij de pionierende verpleegkundige die wij zoeken? Jij hebt de deskundigheid in huis om de patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Daarbij werk je niet alleen samen met je collega-verpleegkundigen, maar ook met artsen, anesthesiemedewerkers en andere zorgverleners. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische organisatie

Het Bravis ziekenhuis is modern en innovatief. De zorgeenheid Acuut Complex Snijdend bestaat uit de volgende afdelingsprofielen: G8 (traumatologie), F8 (bariatrie/urologie), GF6 (GE/oncologie/vaatchirurgie) en bijbehorend bij deze afdelingen de opname-unit.
Je maakt onderdeel uit van de teams binnen Acuut Complex Snijdend in Bergen op Zoom, waarbij rekening gehouden kan worden met jouw voorkeur(en).
Er wordt gewerkt volgens een zorgmodel waarbij multidisciplinaire samenwerking de basis vormt van de te leveren zorg op de afdeling. Het team bestaat uit collegiale en flexibele ervaren medewerkers.

We dagen jou elke dag uit

De patiënten die je verpleegt, zijn bij jou in goede handen. Of ze nu lang of kort bij Bravis verblijven: je bent zorgzaam en respectvol tegen hen. Bovendien denk je op een innovatieve manier mee over hoe de zorg in de toekomst nóg beter kan worden.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

  • Je beschikt over een afgeronde mbo- of hbo-diploma verpleegkunde.
  • Je beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig werken in een multidisciplinaire omgeving.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Dit biedt Bravis jou

  • Salarisschaal volgens fwg 45 cao-ziekenhuizen lopende van € 2.832,- tot € 3.824,- op basis van 36 uur per week;
  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan vóór 24 november 2023 je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar.

Wil je meer weten over deze vacature of kom je graag eerst langs om kennis te maken met onze afdeling, neem dan contact op met een van de teamleiders van Zorgeenheid Acuut Complex Snijdend: via of Sandra Geers via .

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2832 – 3824
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbravis.nl/vacatures/verpleegkundige

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.