Verpleegkundig Specialist TanteLouise 14-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Verpleegkundig Specialist TanteLouise 14-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Met gelukkige medewerkers die vanuit oprechte aandacht het leven van onze cliënten net wat meer kleur geven. Dat is waar tante voor gaat en voor staat. Hoe we dat doen?

TanteLouise is een warme en open organisatie, zo één waar de mensen nog echt het verschil maken. Een tikkeltje eigenzinnig, dat wel. Maar daar zijn we ook trots op. Want juist door anders te kijken naar hetzelfde, in een klimaat dat ook ruimte biedt voor durf en creativiteit, komen we tot verrassende oplossingen en verfrissende ideeën. Door voortdurend te zoeken naar dingen die er nog niet zijn, maken we de ouderenzorg steeds weer een beetje beter. En we doen dat samen

In het hele proces van hoogwaardige complexe zorg en voortdurende vernieuwing speelt de medische vakgroep een sleutelrol. Voor deze vakgroep zoekt tanteLouise een enthousiaste, gemotiveerde, ondernemende maar vooral ook nieuwsgierige?

aantal uur per week in overleg

Waar ga je werken?

Als bij tanteLouise ben je werkzaam in de regio West-Brabant. Al onze locaties zijn gelegen in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht, het gebied van de Brabantse Wal, centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen.
Binnen onze 16 warme en gastvrije locaties wonen voornamelijk ouderen met een psychogeriatrische en/of somatische problematiek met een WLZ-indicatie. Daarnaast biedt tante geriatrische revalidatiezorg en zorg aan een aantal specifieke doelgroepen, denk hierbij aan NAH, Gerontopsychiatrie en een Indische doelgroep.

Met wie ga je werken?

Als ben je als volwaardig teamlid van de medische vakgroep regiebehandelaar voor de aan jou toegewezen cliënten. Je werkt nauw samen binnen het multidisciplinaire team. Voor complexe casuïstiek kun je terecht bij jouw vaste aanspreekpunt, één van de specialisten ouderengeneeskunde.

Het werkklimaat binnen tanteLouise is professioneel maar vooral ook collegiaal. Onze medewerkers staan klaar voor onze cliënten helpen ook elkaar. Werkgeluk is een van onze belangrijkste pijlers. Tante hecht aan een goede onderlinge sfeer, aan een veilig werkklimaat waarin medewerkers alle ruimte krijgen om optimaal te presteren, hun dromen na te jagen en zichzelf optimaal te ontwikkelen.
Je komt te werken in een team met 2 en en 1 in opleiding. De medische vakgroep telt in totaal 21 collega's. Naar verwachting zullen we in 2024 weer een aantal nieuwe collega's opleiden.

Wat ga je precies doen?

Samen met je collega's uit de medische vakgroep, paramedici en collega's in de zorg en verpleging lever je een bijdrage aan de medische zorgverlening, adviseer je in behandelvraagstukken vanuit je specifieke deskundigheid en geef je gevraagd en ongevraagd advies over ontwikkelingen in het zorgproces van de cliënten. Zo nodig stem je de behandeling af met de specialist ouderengeneeskunde.
In de uitvoering van deze werkzaamheden krijg je volop de gelegenheid om eigen initiatief te nemen, kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling maar ook de deskundigheid van je collega's en kun je een grote bijdrage leveren aan kwalitatief hoogwaardige, voor nu en in de toekomst.

Tantelouise neemt je graag op in de familie. Ze heeft grote behoefte aan jouw specifieke kennis en kunde. In de ouderenzorg verschuift de focus van aandacht voor de ziekte van de cliënt naar aandacht voor het vermogen van mensen om aandoeningen te voorkomen en/of zo goed mogelijk te leven met ziekten, stoornissen en beperkingen. Het groeiend aantal chronisch zieken, de veranderende vraag van de cliënt en de eis om ook in de toekomst de zorg op een hoog niveau maar ook betaalbaar te houden, vraagt binnen onze organisatie een omslag in denken en handelen. Dat is waarom we bij tante anders kijken naar hetzelfde.

Als heb je binnen onze organisatie een sleutelpositie bij het (verder) ontwikkelen van deze nieuwe kijk op ouderenzorg. Je bent dan ook niet alleen onze expert in het vakgebied, je bent ook aanspreekpunt en vraagbaak voor onze en in opleiding en een stimulerend inspirator voor de zorgteams.
Nog goed om te weten: op doordeweekse dagen binnen kantoortijden hebben de en van tanteLouise een dagdeel per week bereikbaarheidsdienst. Vooraf dient een scholing acute ouderengeneeskunde gevolgd te worden.

Wie ben jij?

Jij brengt als een aantal eigenschappen mee die in ons team een aanvulling en daarmee ook een meerwaarde zijn. Je denkt graag actief mee over beleid en omarmt nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je bent leergierig, open en transparant. Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en bent niet snel uit balans, ook niet als het even tegenzit. Van nature ben je enthousiast en empathisch en je ziet het als een prettige afwisseling om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Dat je de vakliteratuur bijhoudt en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen, is voor jou vanzelfsprekend. Ook heb je een rijbewijs en eigen vervoer.
Bij voorkeur heb je al de nodige ervaring opgedaan als in de ouderengeneeskunde. Kom je vanuit een ander werkveld? Ook dan maken we ook graag kennis met jou, heel graag zelfs

Wat bieden we je?

TanteLouise is een van de grootste werkgevers in de regio. Die hoog scoort als het gaat om medewerkers- en cliënttevredenheid en financieel kerngezond is. Daarnaast behoort tanteLouise tot de koplopers als het gaat om de ontwikkeling en toepassing van innovatieve zorgtechnologie. Dat vooruitstrevende karakter zie je terug in de arbeidsvoorwaarden. Tante biedt tal van mogelijkheden om door te groeien en je blijvend te ontwikkelen. Tante biedt ook:

 • Salaris Je wordt ingedeeld in FWG 60 volgens de cao VVT (maximaal €5.196,92 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek), inschaling op basis van genoten opleidingen en werkervaring.
 • Een goede werk-privé balans: je eigen agenda beheren en thuiswerken in overleg.
 • Een arbeidsovereenkomst op basis van de uren die jij wil en kan werken.
 • Een solide pensioen, vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in november.
 • Een aanvullende reiskostenvergoeding.
 • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om je gezondheid te verbeteren.
 • De mogelijkheid om via de organisatie met een leuk financieel voordeel een fiets, een pc of laptop aan te schaffen.
 • Mogelijkheden te over om jezelf blijvend te ontwikkelen door middel van uiteenlopende opleidingen en cursussen
  Ben je werkzaam als verpleegkundige specialist en sta je te trappelen om bij tanteLouise een nieuwe uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan meteen
  Mocht je nog vragen hebben of behoefte aan extra informatie of wil je een keer meelopen? Aarzel niet en bel met Sandra Horsten of , en, bij tanteLouise. Zij zijn telefonisch bereikbaar via het algemene nummer .
  Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).
  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat vragen wij van jou · Je hebt de opleiding tot GGZ (Master in Advanced Nursing Practice) succesvol afgerond en je bent BIG geregistreerd. · Je hebt ervaring in de GGZ en kennis van de regionale sociale kaart is een pré. · Je hebt kennis van farmacolo ...

Daan Steenbergen, Nederland

Elle Professionals Roosendaal, Nederland

Ben jij als GGZ op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Houd je van een afwisselende functie en gaat je interesse uit naar werken met diverse doelgroepen met uiteenlopende problematieken? Wellicht is de functie van interim ...

GGZ Westelijk Noord-Brabant Halsteren, Nederland

GGZ WNB is op alle fronten volop in beweging. Ontwikkelingen in de sector en binnen de organisatie volgen elkaar in rap tempo op. Werk je graag bij een kleine professionele GGZ-aanbieder in een gemoedelijke sfeer? Vind je het een uitdaging om te werken vanuit mogelijkheden, eigen ...

Regio West-Brabant Breda, Nederland Onbepaalde tijd

Wij zijn op zoek naar een ouderengeneeskunde in Midden- en West Brabant. Word jij als net zo blij van onze cliënten, als zij van jou?

Bravis Ziekenhuis Roosendaal, Nederland

regievoerend · - uur · Dagelijks bieden we, vanuit onze prachtige locatie aan de Wouwseweg in Roosendaal, kwalitatief goede zorg en dienstverlening. We zijn een organisatie met een unieke historie, die nog steeds bewust kiest voor kleinschaligheid en z ...

TWB Roosendaal, Nederland

Over de functie · Voor het consultatiebureau van TWB, Thuiszorg West-Brabant, zoeken wij voor het hele werkgebied van TWB een enthousiaste Jeugdgezondheidszorg. Als bij TWB ben je verantwoordelijk voor de bevordering van een vei ...

Op zoek naar een die gevoel heeft voor integrale samenwerking en oog voor kwaliteit. · Onze opdrachtgever is een instelling op het gebied van ouderenzorg, en zoals veel instellingen volop in verandering. Nieuwe doelgroepen bereiken de zorg, waardoor een ...

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundig Specialist
Indicatie salaris (min – max]5196 – 5196
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://nl.bebee.com/job/20231109-8de45984527ac7404a616304a7938571

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.