Veiligheidsdeskundige Tempo-Team 07-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Veiligheidsdeskundige Tempo-Team 07-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Dit geldt niet voor jou, want jij zorgt ervoor dat er een veilige werkomgeving is! Wil jij aan de slag als veiligheidsdeskundige? Dat kan! H. Essers in Bergen op Zoom is de plek waar jij naartoe wilt. Ontwikkelen, invoeren, bewaken en verbeteren van het beleid over veiligheid. Dat is wat jij gaat doen! Waarom H.Essers? lees snel verder om daar achter te komen.

Wat bieden wij jou
 • Salaris € 3500 bruto per maand!
 • Diverse opleidings mogelijkheden
 • Een baan voor langere tijd, met uitzicht op vast
 • Bedrijf is makkelijk te bereiken
 • Reiskostenvergoeding
 • Fulltime aan de slag in dagdienst.
Wie ben jij

Als veiligheidsdeskundige weet jij alles af van de veiligheidsrisico's. Vindt er een situatie plaats die verkeerd kan uitpakken? Jij bent niet bang om in te grijpen! Jouw sterke leidingsvaardigheden weet jij op dat moment goed in te zetten. Verder:

 • Heb jij een opleiding tot  Veiligheidsdeskundige afgerond. (MBO of HBO)
 • Beschik jij over minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Tijdens jouw werkervaring heb je kennis opgedaan in de chemische sector en met  vergunningsaanvragen.
Wat ga je doen

Een veilige werkomgeving. Dat is wat telt voor jou! Jouw werkdag begint om 07:00 uur. Jij loopt het magazijn in en doet gelijk even een rondje om de veiligheid te controleren. Oké check! Alles veilig. Vervolgens ben jij bezig met het uitvoeren en onderhouden van risicobeoordelingen, het onderhouden van het PBZO-document, het vaststellen van installatiescenario's en het uitvoeren van blootstellingsonderzoeken. Het is een hele mond vol, maar jij weet precies waar ik het over heb! Toch? Dit zijn tenslotte werkzaamheden die iemand doet als veiligheidsdeskundige.

Waar ga je werken

H.Essers is een grote logistieke dienstverlener! Het is een internationaal bedrijf. Met zo'n 7500 medewerkers en miljoenen vierkante meters magazijn. Ben jij een belangrijke spil voor de veiligheid van vele vierkante meters. Het bedrijf biedt zorg voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en heeft aandacht voor de balans tussen werk en privé! Een familiebedrijf met een mooi verhaal. Benieuwd naar hun achtergrond? Dit vertellen ze jou maar al te graag tijdens jullie kennismaking.

Sollicitatie

Zie jij jezelf al lopen door de wandelpaden van het magazijn van H.Essers? Wacht niet en solliciteer! Wie weet word jij hun nieuwe veiligheidsdeskundige!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelVeiligheidskundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensbergenopzoom@tempo-team.nl , 0164-259300 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/leV7sNl20JVadl41VHo9

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.