Trainer SABIC 21-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Trainer SABIC 21-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Select how often (in days) to receive an alert:

Trainer, Chemical Operations CU

SABIC is op zoek naar een trainer voor onze chemische fabrieken in Bergen op Zoom

Wil jij je blijven ontwikkelen en samen met je collega trainers de praktijkopleiding voor onze operators en technicians blijven optimaliseren? Wil jij bijdragen aan het vakkundig maken van onze nieuwe operators? Wil je werken binnen een organisatie die bijdraagt aan een betere wereld en jouw persoonlijke ontwikkeling voorop zet? SABIC heet je welkom!

Het trainersteam van SABIC Bergen op Zoom is per direct op zoek naar een enthousiaste trainer voor de chemische fabrieken.

Wat ga je doen als trainer bij SABIC?

Je gaat aan de slag met het vernieuwde opleidingscurriculum voor onze chemisch operators. Dit doe je op de inhoud en in samenspel met de supervisors, vakdeskundigen, mentoren en de leerlingen. Jij stapt als trainer in het projectteam om het leercurriculum verder vorm te geven. Je zorgt voor aansluiting met de veranderprocessen en voor het versterken van de competenties van de Chemical Operations functies. Je zal onderdeel zijn van een hecht trainersteam, die jou met alle plezier helpen in jouw ontwikkeling.

Jouw belangrijkste taken?

 • Je volgt, ondersteunt en stimuleert de praktijkopleidingsorganisatie en de operators in opleiding. Je hebt daarbij veel contact met je collega's in de chemische fabrieken en andere chemische specialisten op onze site.
 • Je zorgt, in samenspel met de afdeling Workforce Development en vakdeskundigen, voor actuele leercontent en toetsen en verwerkt deze in het operationele leersysteem.
 • Je hebt de competentiegaps en ontwikkelbehoeften in beeld en zorgt dat deze gaps vertaald worden naar opleidingsplannen en opfristrainingen. Uiteraard doe je dit in afstemming met de supervisors, de operations managers en de afdeling Workforce Development.
 • Een belangrijk element in je werk is het uitdragen van onze SABIC-cultuurwaarden. Sociale competenties en gedragsontwikkeling maken deel uit van je functie.

Dit breng jij mee?

 • Een Technische opleiding, ten minste niveau 4. Chemische proceskennis is noodzakelijk in deze functie.
 • Een aanvullende afgeronde HBO opleiding is een pre. Operator D, HBO procestechniek, maar dit kunnen ook niet technische opleidingen zijn, zoals HRM, Bedrijfskunde;
 • Aanvullende opleiding in Didactiek/onderwijskunde, veiligheid, kwaliteit, cultuur en leiderschap;
 • Ten minste vijf jaar ervaring en een bewezen track record in het opleiden van operators en organiseren van trainingen in de chemische industrie.
 • Je bent proactief, zelfstarter, "can do" mentaliteit, motivator en teamspeler; nauwkeurig, onafhankelijk en integer.

Wat bieden wij jou, daarnaast?

Wij bieden jou:

 • Een aansprekende, uitdagende functie, met veel afwisseling, waarin geen dag hetzelfde is, in een prettige, informele werksfeer. Waarin jouw mening telt om veranderingen door te voeren.
 • Een aantrekkelijk salaris binnen de zeer goed betaalde chemische sector, 13e maand, vakantiegeld en een uitstekende pensioenregeling
 • Optimale verlofregelingen; naast je vakantiedagen ontvang je een persoonlijk budget (5,1% van het jaarsalaris) welke te besteden is voor uitbetaling, extra verlof en persoonlijke ontwikkeling
 • Een extra variabele beloning tot 3% per jaar

Daarnaast:

 • Je krijgt veel ruimte en vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling, dit vinden we namelijk heel belangrijk.
 • Een prettige werksfeer, waar in een hecht team wordt samengewerkt en waar hybride werken tot de mogelijkheden hoort;
 • Faciliteiten voor jouw persoonlijk welzijn middels o.a. een eigen fitnesscentrum op site en een vitaliteitsprogramma

Solliciteer dan direct! Dit doe je door jouw CV en motivatiebrief te sturen via de website. Voor vragen kun je terecht bij onze recruiter via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://jobs.sabic.com/job/Bergen-Op-Zoom-Trainer%2C-Chemical-Operations-CU/852066123/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.