Timmerman Onderhoud & Renovatie De Schrijver Vastgoedonderhoud 17-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Timmerman Onderhoud & Renovatie De Schrijver Vastgoedonderhoud 17-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Ben jij al een tijd werkzaam als timmerman? Wij staan altijd open voor gemotiveerde en enthousiaste nieuwe collega's!

Bij De Schrijver Vastgoedonderhoud voeren we werkzaamheden uit voor diverse klanten, zoals: bedrijven, corporaties, zorginstellingen, overheid en particulieren. We zijn doorlopend op zoek naar timmermannen met goede communicatieve eigenschappen, die enthousiast worden van het contact met deze opdrachtgevers en bewoners. Als timmerman bij De Schrijver Vastgoedonderhoud voer je met name onderhoud- en renovatiewerkzaamheden uit. Dit kun je zelfstandig, maar ook in teamverband kun jij prima werken. De ene dag plaats je een keukenblok, de andere dag ben je bezig met een dakrenovatie of vervang je een kozijn. Kortom, je werk is erg afwisselend.

Verduurzaming

Bij De Schrijver Vastgoedonderhoud hechten we veel waarde aan verduurzaming. Hier zijn we dan ook op verschillende manieren mee bezig. Wij geloven bijvoorbeeld dat circulair bouwen vele voordelen biedt; het is duurzaam en er zijn minder materialen nodig. Ook zijn we continu bezig met het besparen van energie. We doen het omdat het geld bespaart, het beter is voor het milieu en het meer comfort voor de bewoners oplevert. Deel jij deze mening en wil jij je samen met ons sterk maken voor een duurzamere wereld? Dan zijn we nieuwsgierig naar jou!

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat bij De Schrijver Vastgoedonderhoud, kom je terecht in een groeiend en ambitieus bedrijf met doorgroeimogelijkheden. We hebben alle vertrouwen in jou, dus je krijgt een zelfstandige en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Dit in een collegiaal en flexibel team met lange dienstverbanden. Ook krijg je een marktconform salaris en een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Interesse

Samen met het hele team willen we De Schrijver Vastgoedonderhoud op de kaart zetten om op deze manier ons steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Denk jij van toegevoegde waarde te zijn om ons doel te bereiken? Laat je horen.

  • We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.
  • Stuur je cv en motivatiebrief naar : .

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met via mail of telefonisch via: .

Hoofdkantoor
Hulsterweg 75h
4587 LG Kloosterzande
Tel:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderhoudstimmerman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieHalsteren, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://deschrijver.nl/vacatures/vacature-timmerman-onderhoud-renovatie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.