Taak Ambulant Dienstverlener Koninklijke Auris Groep 03-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Taak Ambulant Dienstverlener Koninklijke Auris Groep 03-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Leraar met als taak ambulant dienstverlener

Reageer t/m 20 november 2023 Solliciteer direct

Leraar met als taak ambulant dienstverlener

Vacaturenummer: 1501402

Wat ga je doen

Als leraar Ambulante Dienstverlening heb je een afwisselende baan. Je versterkt het systeem rondom leerlingen met TOS of Doof/Slechthorendheid op basis van de ondersteuningsbehoefte van de reguliere school. Je zorgt ervoor dat de leerlingen de juiste ondersteuning krijgen passend bij hun onderwijsbehoeften. Als Ambulant Dienstverlener van Auris ondersteun jij de reguliere school in het bieden van passend onderwijs voor onze leerlingen.

Je geeft advies, voorlichting en deskundige ondersteuning aan leerkrachten, mentoren, zorgcoördinatoren, intern begeleiders en anderen die op de reguliere school met de leerlingen werken.

Als Ambulant Dienstverlener lever je een actieve bijdrage in het realiseren van onze strategische doelen. Je helpt Auris bij de ambitie om meer leerlingen met TOS of Doof/Slechthorendheid vanuit een ambulante setting te ondersteunen in het reguliere onderwijs.
Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega's kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • de functie is ingeschaald in de cao PO schaal LC en het salaris is maximaal €5.862,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van je werkervaring en opleiding
 • een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband, voor 24 uur per week
 • een interessante doelgroep waarin je direct een maatschappelijke bijdrage kunt bieden
 • een dynamische werkomgeving, waarin je leraren en leerlingen op het reguliere onderwijs coacht en begeleidt
 • een multidisciplinair team met de mogelijkheid en bereidheid om elkaar te ondersteunen
 • ruime opleidingsmogelijkheden via de Auris Academie

 • Bij start van je nieuwe baan een volledig verzorgde tweedaagse als onderdeel van onboarding

 • Een baan waarin je werkt met en voor een interessante en boeiende doelgroep

 • Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%) en goede pensioenregeling

Waar ga je werken

Auris is een organisatie die onderzoek, behandeling, ondersteuning en onderwijs verzorgt aan kinderen en volwassenen met problemen in het horen, spreken en/of de taal. Het is een organisatie waar veel gedreven mensen werken, die streven naar de beste zorg voor onze cliënten en leerlingen. Er heerst een sociale sfeer, waar mensen betrokken zijn bij elkaar en waar je jezelf mag zijn. Auris is als landelijke expertiseorganisatie werkzaam in vier geografische regio's: Midden, West, Zuid en Noordwest. Voor onze kern Bergen op Zoom en omstreken zijn we op zoek naar een leraar met als taak Ambulant Dienstverlener.


Wie ben jij

De woorden zelfstandig, oplossingsgericht, reflectief, flexibel en responsief omschrijven jou. Je hebt een uitstekend gevoel voor verhoudingen, bent in staat om verschillende belangen te verenigen, je bent goed in verslaglegging en je bent integer. Daarnaast neem jij mee:

 • bevoegdheid voor lesgeven in het basisonderwijs, bij voorkeur aangevuld met een Master (bijvoorbeeld Special Educational Needs (SEN), Educational Needs (EN))
 • Eeentueel ervaring met het VO en/of MBO
 • bij voorkeur woonachtig in de regio Bergen op Zoom
 • in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • kennis met de doelgroep is een pre, affiniteit met de doelgroep een must
 • goede didactische, communicatieve en coaching vaardigheden
 • een onderzoekende houding. Wij zijn op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan het ontwikkelen van evidence-informed interventies en methodieken
 • een beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week (werkdagen in overleg, waarbij de donderdag wel een vaste dag is i.v.m. teamoverleggen)
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Dan maken we graag kennis met jou. Je kunt reageren tot en met maandag 20 november. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 28 november. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij Sabina Kerstens of , Auris Dienstverlening Bergen op Zoom via emailadres of

Solliciteren bij Auris

Het sollicitatietraject bij Auris loopt via onderstaande stappen.

Je start jouw loopbaan bij Auris met een tweedaagse onboarding op een externe locatie.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of wil je meer weten over werken bij Auris?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Nederlands
Indicatie salaris (min – max]5862 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.auris.nl/vacatures/leraar-met-als-taak-ambulant-dienstverlener-13

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.