Specialist Kint 28-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Specialist Kint 28-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Kint BV

Bij Kint BV zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team willen versterken en bij willen dragen aan ons succes. Als specialist in metaalbewerking en machinebouw bieden wij een breed scala aan diensten en oplossingen voor onze klanten. Onze klanten komen uit diverse branches, van de luchtvaart- en automotive-industrie tot medische en farmaceutische bedrijven.

Als werknemer bij Kint BV krijg je de kans om te werken met de nieuwste technologieën en machines op het gebied van metaalbewerking. Je werkt samen met een team van ervaren professionals die altijd klaar staan om je te ondersteunen en je te helpen groeien in je functie. Bij Kint BV streven we naar een open en informele werkcultuur waarin iedereen wordt aangemoedigd om ideeën te delen en samen te werken aan oplossingen.

Naast uitdagende projecten bieden wij onze medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo investeren wij in trainingen en cursussen om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en kunnen doorgroeien binnen ons bedrijf. Bij Kint BV streven we naar een inclusieve en diverse werkomgeving waarin iedereen zich welkom voelt en gewaardeerd wordt.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en bevredigende carrière bij een bedrijf dat waarde hecht aan kwaliteit, innovatie en samenwerking, solliciteer dan bij Kint BV. Samen kunnen we werken aan het realiseren van onze doelen en het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelApplicatie Specialist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieHalsteren, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://kintbv.nl/werken-bij-kint-bv/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.