Senior Medewerker Facilitair Servicebureau TanteLouise 12-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Senior Medewerker Facilitair Servicebureau TanteLouise 12-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Senior Medewerker Facilitair - Senior Medewerker Facilitair TanteLouise 11-11-2023

  • Locatie: Bergen op Zoom

  1. Senior Medewerker Facilitair - Senior Medewerker Facilitair TanteLouise 11-11-2023

Servicebureau op het Boerenverdriet 18 in Bergen op Zoom

36 uur per week

HBO werk- en denkniveau

Waar ga je werken?

TanteLouise is een ouderenzorgorganisatie met 14 verpleeghuizen, een hospice en een geriatrisch revalidatiecentrum in het uiterste westen van Noord-Brabant. Daar zorgen wij voor mensen die niet zelfstandig kunnen wonen, meestal vanwege ouderdom of ziekten zoals Alzheimer of Korsakov. TanteLouise biedt specialistisch verpleegkundige zorg, behandelingen en begeleiding bij mensen thuis. Ook kunnen ouderen bij ons terecht voor zinvolle dagbesteding.

Wat ga je doen?

Als Senior Medewerker Facilitair bij tanteLouise speel je een cruciale rol in het faciliteren en beheren van verschillende projecten die gericht zijn op het behoud en aanschaf van nieuwe installaties, zoals beschreven in de projectplannen. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de volledige levenscyclus van deze projecten. Kwaliteit, budgettaire controle en beoogde doelen houd je hierbij goed in de gaten! Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen en beheren van een meerjarenonderhoudsprogramma.

Wat vragen we van jou?

Om in aanmerking te komen voor de functie van Senior Medewerker Facilitair, is het noodzakelijk dat je over relevante vakkennis op hbo-niveau beschikt. Bijvoorbeeld in de richting van Technische Bedrijfskunde of Bouwkunde. Daarnaast wordt verwacht dat je ervaring hebt met projectmanagement en vertrouwd bent met werken binnen projectstructuren. Verder ben je in staat zelfstandig te werken conform de geldende wet- en regelgeving en de voorschriften en normen op het gebied van installatietechniek. Tot slot ben je een uitstekende gesprekspartner in het geven van advies, over projecten op technisch gebied, aan de manager Facilitaire Dienstverlening.

Wat bieden we je?

Bij tanteLouise kom je in dienst bij een van de grootste werkgevers in de regio. TanteLouise heeft een uitstekende reputatie, blinkt uit in zowel medewerkerstevredenheid als cliënttevredenheid, is financieel stabiel en speelt voorloper op het gebied van vernieuwing en innovatie in de ouderenzorg.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT FWG in schaal 55 afhankelijk van je werkervaring.

TanteLouise kent daarnaast tal van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering in november, een extra reiskostentoeslag, een keurige pensioenregeling, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een pc- en fietsplan.

Heb je interesse en ben je enthousiast om bij tanteLouise te komen werken als Senior Medewerker Facilitair? Aarzel dan niet om je CV en motivatie naar ons te sturen. We zijn benieuwd waarom je voor ons en de functie van Senior Medewerker Facilitair kiest.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met . Dat gaat het snelst via het telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFacilitair Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitbergenopzoom.nl/senior-medewerker-facilitair-senior-medewerker-facilitair-tantelouise-11-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.