Remedial Teacher Regionaal Instituut Dyslexie 16-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Remedial Teacher Regionaal Instituut Dyslexie 16-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Remedial teacher

Locatie

Bergen op Zoom - Breda, Nederland

Plaatsingsdatum 14 november 2023

Jouw contactpersoon

Over RID

Ieder kind heeft eigen talenten en dromen. Je vol zelfvertrouwen ontplooien, dat gunnen wij iedereen. Vaardigheid in lezen, spellen en rekenen geeft je een vliegende start. Wij helpen met extra taal- en rekenkracht. Zo maken wij samen de weg vrij voor talent.

Elke dag bouwen wij samen aan een krachtige taal- en rekenontwikkeling. Wij kijken door de ogen van het kind en bundelen krachten met ouders, school en gemeente. Wij vertalen wetenschappelijke expertise naar effectieve ondersteuning en vernieuwing in de praktijk.

Met ruim 320 gedreven RID'ers, verdeeld over 14 teams, helpen wij kinderen door heel Nederland. De collega's op het stafkantoor in Arnhem faciliteren deze teams zo goed mogelijk, zodat iedereen zich maximaal kan richten op het geven van excellente onderwijsondersteuning en zorg.

Onze mensgerichte organisatie kenmerkt zich door een sterke binding tussen collega's en teams. Een werkomgeving waar je verantwoordelijkheid krijgt en het veilig voelt initiatief te nemen. Waar collega's zich iedere dag maximaal inzetten om kinderen te laten groeien. Wij blijven ook zelf voortdurend leren, ontwikkelen en innoveren. Intern maken wij graag de weg vrij voor talent. We kijken samen hoe jij je talenten en expertise optimaal kunt ontplooien.

Wij ondersteunen steeds meer kinderen en scholen. Daarom zoeken wij nieuwe collega's om ons team te versterken.


Wat ga je doen?

Als remedial teacher bij RID help jij kinderen in het basisonderwijs aan extra taal- en rekenkracht. Je bent flexibel en reist naar verschillende onderwijsinstellingen in de regio. Daar ga je met leerlingen aan de slag met onze effectieve leermethodes in lezen, spellen en rekenen. Jouw vakkennis helpt kinderen met inzet, plezier en meer zelfvertrouwen het beste uit zichzelf te halen. Wij geven je graag nog meer informatie in beeld, woord en video op werkenbij.rid.nl .

Krijg jij energie van het werken met kinderen en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan hun taal- en/of rekenontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat bieden wij jou?


 • Een baan waarin je écht van meerwaarde kunt zijn in de taal- en/of rekenontwikkeling van kinderen.
 • De kans om direct aan de slag te kunnen na je studie psychologie of orthopedagogiek.
 • Je kunt deze RT uren combineren met Behandelaar/diagnostiek uren.
 • Een afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid.
 • Je start met een interne, online opleiding en krijgt de mogelijkheid je expertise voortdurend te blijven ontwikkelen.
 • Een grote groep collega's, die voor elkaar klaar staan en waarbij je kunt rekenen op ondersteuning en overleg.
 • Gezien de groei in onze regio is de kans op uitbreiding van het aantal uren groot.
 • In overleg bepalen we het aantal uren dat je wordt ingezet.
 • Wij zoeken meerdere collega's. Je kunt deze functie ook combineren met onze vacature voor Behandelaar / diagnosticus
 • Een eigen salarisgebouw, met een 38-urig fulltime dienstverband. Deze functie is ingeschaald in schaal 4 (min. € 2.583,- met uitloopschaal 5 max. € 3.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Je wordt ingeschaald op basis van relevante werkervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenregeling, fietsplan, vitaliteitsprogramma, thuiswerkvergoeding, een flexibele verlofregeling en werkgeversbijdrage voor pensioenpremie.

Wie zoeken wij?

 • Je krijgt energie van werken met kinderen.
 • Je denkt oplossingsgericht en bent enthousiast, gedreven en een aanpakker.
 • Je hebt ervaring als RT'er of een passende vooropleiding / hbo-werk- en -denkniveau.
 • Je startdatum bepalen we samen, maar wat ons betreft ben je per direct welkom.

Onze behandellocaties/scholen zijn verspreid door de regio. De indeling binnen het team wordt in overleg op basis van inzetbaarheid en (waar mogelijk) voorkeur bepaald. In verband met de bereikbaarheid van de locaties is het prettig als je in het bezit bent van een auto. Als we je breder in de regio kunnen inzetten, is dat zeker een pré.


Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laat van je horen en solliciteer. Je kunt je sollicitatie richten aan . Stuur Maarten gerust een bericht () om een afspraak te maken om je vragen telefonisch of via MS Teams te bespreken.


Zo ziet werken bij RID eruit

Een moment om elkaar bij te praten Onderweg naar een overleg

Of je nou start als RT'er, diagnosticus of behandelaar, bij RID begin je altijd met een interne opleiding. Zo word je wegwijs gemaakt binnen RID.

"Wij bij RID hebben allemaal hetzelfde doel: het beste voor ieder kind.

Welke secundaire arbeidsvoorwaarden passen bij werken bij RID?

RID vindt het belangrijk dat medewerkers zich goed voelen en goed gefaciliteerd worden. Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden past hierbij met onder andere een reiskostenregeling, fietsplan, vitaliteitsapp, thuiswerkvergoeding en werkgeversbijdrage voor pensioenpremie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRemedial Teacher
Indicatie salaris (min – max]2583 – 3902
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.rid.nl/vacatures/?id=1511504

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.