Projectleider Duurzaamheid De Schrijver 18-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Projectleider Duurzaamheid De Schrijver 18-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Zoals je vanuit je ervaring weet, komt er heel wat bij kijken om een plan van de tekentafel naar oplevering en tevreden klanten te brengen. Als projectleider verduurzaam, onderhoud en renoveer jij jaarlijks 100 tot 120 woningen van A tot Z en maak je echt het verschil!

Spin in het web

Als Projectleider Duurzaamheid, Onderhoud & Renovatie ben jij de spin in het web. Vanaf de tenderfase tot en met de oplevering van diverse complexe RGS-projecten, denk en werk je actief mee. Samen met je gewaardeerde collega's ontwikkel je plannen, voer je calculaties uit en draag je contractueel, technisch en financieel de verantwoordelijkheid voor het succesvol afronden van de projecten. Of het nu gaat om tijd, budget, kwaliteit of veiligheid, jij houdt elk aspect van het project nauwlettend in de gaten. Jouw aanpak sluit perfect aan bij de integrale oplossingen die De Schrijver Vastgoedonderhoud aan haar klanten biedt.

Mag een project worden gerealiseerd? Dan geef jij maar wat graag jouw visie op het uit te voeren werk (hoe kan het nog slimmer, sneller en vooral nog veiliger?)). Daarnaast verwachten we dat je vanaf het begin actief meedenkt en samenwerkt met collega's, ketenpartners en de bewoners. Zo gaan we samen voor het beste resultaat!

Uitblinken in planning en communicatie

Tijdens de uitvoeringsfase coördineer jij de verscheidene werkzaamheden. Hierbij is het effectief plannen van vakmensen en onderaannemers jouw specialiteit. Jij zorgt ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Ook ben je verantwoordelijk voor het tijdig beschikbaar stellen van alle benodigde middelen. Moeten materialen worden besteld? Dan ben jij degene die ervoor zorgt dat leveranciers de bestelling op tijd ontvangen en op het juiste moment leveren.

Daarnaast blink jij uit in klant- en bewonerscontact. Dankzij jouw expertise en communicatieve vaardigheden kun jij als een volwaardige sparringpartner optreden voor onze klanten. Bovendien informeer jij bewoners altijd op de juiste wijze over de voortgang van de werkzaamheden. Hierdoor waarborg je een vlekkeloos verloop van het project en voldoe je aan alle vereisten.

Goed projectbeheer

Jij kent het werk als projectleider als geen ander! Jij kunt het team motiveren, de onderlinge samenwerking versterken en je bent oplossingsgericht. Jij begeleidt het proces binnen de gestelde kaders en het door jou opgestelde budget. Waar nodig stuur je bij en geef je terugkoppeling over de (financiële) voortgang van het project aan de operationeel directeur en klanten. Zo zorgen we er samen voor dat de projectdoelstellingen inzichtelijk blijven en worden behaald.

Professioneel en warm bad

Bij De Schrijver Vastgoedonderhoud werk je in een informele en vriendelijke sfeer waar collegialiteit en respect centraal staan. Onze organisatie is professioneel en plat, waar we oog hebben voor de nodige dosis humor en gezelligheid. Daarnaast vinden wij samenwerking erg belangrijk, waarbij we elkaar als gelijkwaardig zien en behandelen. Je wordt snel opgenomen in ons team en we werken met plezier bij een goed geleid bedrijf. Door de persoonlijke aandacht die we iedere collega geven, voel je je bij De Schrijver al snel thuis. Het voelt als een echt familiebedrijf.

Binnen ons bedrijf wordt talent op waarde geschat en zijn er volop mogelijkheden om door te groeien. We bieden je de vrijheid om fouten te maken en hiervan te leren. Daarnaast zijn er kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling en zijn we altijd dienstbaar richting onze collega's.

Naast een prettige werkomgeving vind je bij ons:

 • Een salaris tussen de € 3.400 tot € 5.200 bruto per vier weken (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van kennis en werkervaring
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • 32 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur)
 • Veel ruimte voor persoonlijke (talent-)ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden
 • Een goede pensioenregeling waar je op kunt bouwen
 • Een auto van de zaak, laptop en smartphone

Wat neem je mee?

Voor het uitvoeren van dit goed gevulde takenpakket heb je:

 • Een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur op het gebied van bouwkundig projectmanagement
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Vergaande praktijkkennis over en ervaring met onderhouds- en renovatieprojecten
 • Kennis van en ervaring met relevante wet- en regelgeving, veiligheids- en kwaliteitsmanagementsystemen
 • Financiële kennis om werkbegrotingen op te zetten en bij te houden
 • Sterke sociale vaardigheden en vind je het leuk om sterke interne en externe relaties op te bouwen
 • Energieke, planmatige, proactieve en stressbestendige houding
 • Gestructureerde werkhouding om overzicht te bewaren en kwaliteit te leveren
 • Daarnaast sta je stevig in je schoenen, ben je besluitvaardig en weet je hoe je de beste deal kunt onderhandelen

Ben jij dé projectleider Duurzaamheid, Onderhoud & Renovatiedie die graag binnen een familiebedrijf aan de slag wil? Solliciteer dan nu door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar en word onderdeel van ons gedreven team!

Hoofdkantoor
Hulsterweg 75h
4587 LG Kloosterzande
Tel:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]3400 – 5200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieHalsteren, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://deschrijver.nl/vacatures/vacature-projectleider-duurzaamheid-onderhoud-renovatie-40-uur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.