Projectcoördinator | Kleinschalige nieuwbouw & renovatie Eminent Groep 07-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Projectcoördinator | Kleinschalige nieuwbouw & renovatie Eminent Groep 07-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

In de rol van projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor kleinschalige nieuwbouwprojecten zoals enkele woningen of een klein bedrijfspand. Daarnaast pak je kleinschalige renovatieprojecten op. 

Met één of meerdere projecten onder jouw hoede ben jij verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en controleren van de uitvoeringswerkzaamheden. Om het eindresultaat te waarborgen weet jij alle processen optimaal te coördineren. Je draagt zorg voor een perfecte oplevering conform afspraak en de uiteindelijke financiële afwikkeling. 

In deze rol ben je communicatief sterk, je weet dan ook warme relaties op te bouwen met klanten, onderaannemers en leveranciers om zo een soepele samenwerking met iedereen te bewerkstellen. Je bent hierin helder, geeft (ongevraagd) advies en komt je afspraken na. Daarnaast werk je accuraat en gedetailleerd. Wat hierbij van belang is dat je adequaat inspeeld op onverachte veranderingen in de planning of werkzaamheden. Hierbij komen we dan ook weer terug op het stukje relatiemanagement wat dan van groot belang is.

Je bent bouwkundig opgeleid op minimaal mbo niveau. Daarnaast heb je ervaring in een vergelijkbare rol. Nieuwsgierig geworden naar deze functie? Ik vertel je graag meer. 

Vacature eisen

  • Mbo/ hbo opleiding bouwkunde
  • Werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Rijbewijs B en VCA VOL

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensm.luijerink@eminentgroep.nl , 06 - 18 89 79 08 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/projectcoordinator-kleinschalige-nieuwbouw-renovatie-bergen-op-zoom-1856141/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.