Professionele Objectbeveiliger Rosec Security 09-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Professionele Objectbeveiliger Rosec Security 09-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Rosec Security BV is op zoek naar professionele objectbeveiligers in de regio Bergen op Zoom die samen met ons invulling kunnen geven aan de kwaliteitscriteria die klanten van ons verwachten.

Onze kwaliteitsstandaard ligt hoog. Hierdoor hebben wij de afgelopen 10 jaar nog nooit een klant verloren, werkt u met gelijkgestemden die hun bijdrage leveren aan een plezierige, positieve werkomgeving en is het verloop binnen onze organisatie minimaal. In uw functie bent u, samen met het team, ons visitekaartje en dat van onze klant.

Deze vacature betreft een aantrekkelijke, zeer afwisselende baan bij een grote logistieke dienstverlener waarmee wij al enige jaren samenwerken. Op de locatie wordt op doordeweekse dagen (incidenteel in het weekend) 24 uur per dag gewerkt in 3 diensten van 8 uur die ruim van tevoren bekend zijn en die naar evenredigheid binnen het team wisselen. Dit varieert van het zorgvuldig monitoren van goederenstromen, het signaleren van afwijkend gedrag tot ondersteuning bij calamiteiten. Vanwege het vele contact met personen begrijpt u het belang van een representatieve uitstraling, beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent u in staat om pro actief te handelen.

Functie eisen: - Diploma beveiliger MBO 2 - Enthousiast en gemotiveerd - In staat om op diverse niveaus professioneel te communiceren - Kennis van Excel en de Engelse taal is een pré. - Bereidheid om zich als individu als ook in teamverband verder te ontwikkelen

Wat biedt Rosec Security BV: - Marktconform salaris - De mogelijkheid te behoren tot een team waar kwaliteit boven kwantiteit staat - Wisselende en uitdagende werkzaamheden die u in staat stellen om u verder te ontwikkelen binnen een enthousiast en gemotiveerd team
-Prettige werksfeer en aandacht voor u als individu

Enthousiast geworden:
Zend dan een beknopte motivatie met CV naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiliger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.rosec.nl/vacature-professionele-objectbeveiliger-regio-bergen-op-zoom/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.