Productiemedewerker Tempo-Team 27-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Productiemedewerker Tempo-Team 27-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Frietjes! Bij het woord alleen al krijg je er zin in! Bij Lamb Weston in Bergen op Zoom verdien je een salaris van €14,44 bruto per uur. In het weekend is het zelfs €28,88! En je kan frietjes met korting kopen! Lees snel de vacature als productiemedewerker!

Wat bieden wij jou
 • Een mooi start salaris van €14,44 bruto per uur.
 • Doorgroeimogelijkheden tot operator.
 • Werken in 5 ploegen.
 • Extra toeslagen in het weekend!
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
 • Kans op vast contract.
Wie ben jij

Een warme of koude omgeving? Voor jou geen probleem als productiemedewerker! Je vindt het leuk om op verschillende afdelingen te werken en zo veel mogelijk te leren. Daarnaast gaan wij er vanuit dat je:

 • De Nederlandse taal goed beheerst en begrijpend kunt lezen.
 • Een grote zak aardappelen op kunt tillen. Voor jou een makkie toch?
 • Eigen vervoer hebt om naar Lamb Weston in Bergen op Zoom te komen.
Wat ga je doen

Als productiemedewerker heb jij verschillende taken. Je werkt op allerlei verschillende afdelingen. Hierdoor is geen dag hetzelfde en kun je overal ervaring op doen. Leuk toch?!
Er komt een vrachtwagen vol met aardappelen aan rijden. Jij gaat er voor zorgen dat deze via de lopende band binnen komen. Je legt alles vast in de computer en hop, alweer door naar de volgende afdeling!
De aardappelen rollen hier over de band. Soms zitten er nog bladeren en stenen tussen. Aan jou de taak om deze er tussenuit te halen. Kun jij het tempo bijhouden? Dat gaat best vlug hè?
Oei, de machine heeft de frietjes verkeerd verpakt. Wat nu? Geen probleem! In de wat koudere ruimte snijd jij de zakken friet open en schud je de friet er weer uit. Deze moet je opnieuw inpakken. Je checkt nog even of de machine voldoende dozen heeft en vult de voorraad weer met de hand aan. Zo werk je mee in het hele proces. Je ziet een aardappel binnenkomen en de frietjes weer weg gaan! Hoe gaaf en uniek is dat?!
Als productiemedewerker heb je dus super veel afwisseling!

Waar ga je werken

Heel de dag tussen de friet. Wie wil dat nou niet? De friet waar jij aan mee hebt gewerkt zie je overal terug. De volgende keer dat jij ergens friet gaat eten is de kans groot dat je deze zelf hebt gemaakt! Leuk toch?
Je krijgt enthousiaste collega’s die al klaar staan om je alles te leren! Wil jij graag doorgroeien? Ook die mogelijkheden krijg je als productiemedewerker! Heb jij laten zien dat jij potentie hebt? Misschien mag jij dan wel starten aan de opleiding tot operator!

Sollicitatie

Solliciteer snel en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Als je nu solliciteert kan je volgende week beginnen! Wil je eerst nog wat meer weten over deze vacature? Bel of app ons op het nummer 076-5211818 of mail ons op recruitment.zuidwest@tempo-team.nl!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelProductiemedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensrecruitment.zuidwest@tempo-team.nl , 076-5211818 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/kj2ZUbk20RsWrk1xPODY

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.