Productiemedewerker met heftruckcertificaat Tempo-Team 06-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Productiemedewerker met heftruckcertificaat Tempo-Team 06-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Dunne frietjes, dikke frietjes, geribbelde frietjes. Een plek waar meer friet is dan jij op kan! Een baan voor langere tijd met een goed startsalaris van €14,44 bruto per uur. En een super afwisselende baan als heftruckchauffeur en productiemedewerker. YESS!! Die vind je bij Lamb Weston in Bergen op Zoom!

Wat bieden wij jou
 • Een mooi startsalaris van €14,44 bruto per uur
 • Iedere week je salaris op je rekening!
 • Kans op een vaste baan bij Lamb Weston zelf!
 • Reiskostenvergoeding vanaf 11 km
 • Werken in 5 ploegen
 • Extra toeslagen tot wel 100% €aching
Wie ben jij

Als productiemedewerker met een heftruckcertificaat ga je werken in 5 ploegen. Het werk is super afwisselend, dus je gaat op verschillende afdelingen werken. Denk aan koude ruimtes, warme ruimtes. Niets is jou te gek! Daarnaast gaan wij ervan uit dat je:

 • Vloeiend de Nederlandse taal spreekt en dat begrijpend lezen in het Nederlands jou ook goed af gaat!
 • Fulltime beschikbaar bent en ook in de weekenden kan werken!
 • Ervaring hebt als heftruckchauffeur en in het bezit bent van een geldig heftruckcertificaat.
Wat ga je doen

Als productiemedewerker sta jij op verschillende afdelingen om jouw werk zo afwisselend mogelijk te maken! De aardappelen komen zo van het land op de lopende band. Zitten er steentjes en takjes tussen de aardappelen? Die ga jij eruit halen! Voordat de aardappelen naar de volgende afdeling kunnen, leg jij alles vast in de computer. Dan komt het echte werk! Op de volgende afdeling worden de aardappelen gewassen en de machine snijdt deze tot friet. De frietjes worden in een koudere ruimte ingepakt door machines. Oh nee, zijn de frietjes verkeerd verpakt? Geen probleem, jij snijdt de zakken friet open en schud ze op de lopende band zodat ze opnieuw ingepakt kunnen worden. Gelukt? Dan ga je even checken of alle voorraad van de machines bijgevuld zijn. Klaar in de productie maar nog genoeg uren over? Geen probleem! Jij gaat als ervaren heftruckchauffeur bulk pallets wegrijden. TOET TOET daar kom jij dan! De ruimtes waar jij doorheen rijdt zijn verschillend en kunnen ook in temperatuur verschillen, maar voor jou als heftruckchauffeur is dat natuurlijk geen probleem! Zo, dat is pas een afwisselende baan!

Waar ga je werken

Lamb Weston is een internationale producent van diepvries-aardappelproducten. De hele dag tussen de friet, wie wil dat nou niet? Je hebt ze in allerlei soorten en maten! Van twister tot french fries ze maken het bij Lamb Weston . Daarnaast krijg je enthousiaste collega’s die al klaar staan om je alles te leren als productiemedewerker en heftruckchauffeur!

Sollicitatie

Na het lezen van deze vacature zie jij het al voor ogen. Jij als heftruckchauffeur, rijdend tussen al die frieten. En als je niet aan het rijden bent, ben je als productiemedewerker alsnog bezig met DE lekkerste frietjes! Solliciteer direct en wij nemen binnen één werkdag contact op. Laat de frietjes niet meer wachten!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelHeftruckchauffeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensrecruitment.zuidwest@tempo-team.nl , 076-5211818 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/JiSn7sJ20Ir4fJ4oPlSV

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.