Product Owner Faster Forward 15-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Product Owner Faster Forward 15-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Faster Forward ontwikkelt ERP-software die geschikt is voor iedere organisatie. Sinds 2006 doen we dit specifiek voor de financiële en zakelijke dienstverlening. In deze branche ontwikkelen we totaaloplossingen voor financieel adviseurs en mediators. Dit doen we onder het motto 'elke dag efficiënter', met veel passie en met continue vooruitgang.

Dagelijks werken ruim 4000 professionals met ons pakket: Faster Forward Elements. Van kleinschalig adviesbureau tot landelijk opererende keten met tientallen vestigingen. Samen met deze klanten werken we samen om in te spelen op de veranderende behoeften van de consument. Daarnaast wordt Elements constant geüpdatet om adviseurs zo effectief en efficiënt mogelijk te laten werken.

Projectmanager Dataconversies

Haal jij plezier uit het succesvol uitvoeren van implementatieprojecten en vindt je het leuk om de dagelijkse leiding te nemen over een project? Zorg jij ervoor dat de klant helemaal up to date kan starten met onze software en heb je daarbij een enorme drive jezelf te blijven ontwikkelen?

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou voor de parttime functie van Projectmanager Dataconversies!

Product Owner

Samen met onze developers en stakeholders zorg je er voor dat jouw productvisie werkelijkheid wordt. Als Product Owner ben jij een drijvende kracht achter onze software en daarmee cruciaal voor het succes van onze organisatie én onze klanten.

Ben jij helemaal in je element als je hieraan kunt bijdragen? Solliciteer dan nu als Product Owner bij Faster Forward.

testautomatiseerder

Haal jij energie uit het aanbrengen van de juiste balans tussen zinvolle testautomatisering, een goed onderhoudbare testset en een acceptabele doorlooptijd? Ben jij gemotiveerd om alle bugs van nieuwe softwarefeatures aan het licht te brengen?

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou voor de fulltime functie van Testautomatiseerder!

Full Stack Developer PHP

Gaat kwaliteit boven kwantiteit en krijg je geen genoeg van programmeren? Gaat jouw hart sneller kloppen bij het uitrollen van een nieuwe software release? En werk je graag in een sterk en enthousiast team?

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou voor de fulltime functie van Full Stack PHP Developer !

Functioneel tester

Ben jij de kritische speurneus met een agile mindset? Word jij blij van het uitpluizen van en het zoeken naar bugs binnen complexe systemen?

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou voor de fulltime functie van Functioneel Tester

Business Consultant

Wil jij graag nieuwe en bestaande klanten helpen met hun software door het achterhalen van businessprocessen deze vertalen naar een passende oplossing, en de klant hierover optimaal adviseren?

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou voor de functie van Business Consultant!

Hebben we jouw interesse gewekt?

Stuur dan je motivatie en CV naar

Yvonne kijkt al uit naar het eerste gesprek!


Ondersteuning


Adres

Faster Forward B.V.
Stationsstraat 14
4611 CC Bergen op Zoom

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProduct Owner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.fasterforward.nl/vacatures/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.