Ontwerpbeschikking uitgebreid Wabo - H. Essers Logistics Services Company Nederland BV - Blankenweg 11 te Bergen op Zoom- OLO 7011709 - 2022-027523

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Noord-Brabant. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Bergen op Zoom
  2. prb-2023-14826
  • Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/prb/2023

 

Omschrijving:

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Wabo, H. Essers Logistics Services Company Nederland BV, gelegen aan de Blankenweg 11 te Bergen op Zoom.Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij voornemens zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aan H. Essers Logistics Services Company Nederland BV een vergunning te verlenen. De aanvraag betreft een veranderingsvergunning, voor de uitbreiding van de capaciteit en wijzigen van de afvulinstallatie in gebouw Noordland 11d en diverse (kleine) wijzigingen binnen de gebouwen Noordland 1-11d. De inrichting is gelegen aan de Blankenweg 11 te Bergen op Zoom.De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 15 december 2023 tot en met 26 januari 2024 digitaal ter inzage bij de gemeente Bergen op Zoom. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente. Vanaf het moment van terinzagelegging is de kennisgeving te bekijken op de website 'www.officielebekendmakingen.nl' en de ontwerpbeschikking op de website van de provincie 'www.Brabant.nl'. Indien u vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen met de behandelaar op telefoonnummer 013-206 01 00.Eenieder kan tot en met 26 januari 2024 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na de begindatum van de ter inzage legging bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant te worden ingediend.Aan deze procedure is het kenmerk 2022-027523 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het kenmerk in de onderwerpregel te plaatsen. Op deze manier wordt uw correspondentie meteen gekoppeld aan het kenmerk in het zaaksysteem. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan info@omwb.nl.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen