Persoonlijk Begeleider SDW 03-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Persoonlijk Begeleider SDW 03-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Persoonlijk begeleider KDC de Markiezaten

 • Kinderdagcentrum De Markiezaten, Bergen op Zoom
 • 24
 • Max. € 3.432,00 (FWG 40)

Op KDC de Markiezaten wordt ondersteuning en behandeling geboden aan kinderen vanaf circa 2 tot 7 jaar met ontwikkelingsvragen, een ontwikkelingsachterstand en/of een verstandelijke beperking met eventuele bijkomende (gedrags)problematiek. Uitzonderingen zijn hierin mogelijk als dit passend is voor de hulpvraag van het kind. Er wordt altijd gestreefd naar maatwerk voor ieder kind. Binnen KDC de Markiezaten wordt groepsbehandeling geboden en, waar nodig, individuele therapieën. Het kinderdagcentrum heeft als doel dat een kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen met zijn of haar mogelijkheden en beperkingen. Elk kind ontwikkelt zich anders en laat daarbij verschillend gedrag zien. Daarom verschillen de behandelingen en dus de behandeldoelen per kind.

Voor KDC de Markiezaten zoeken wij een:

Persoonlijk begeleider voor 24 uur per week

Hier ga je werken

KDC de Markiezaten kent 5 verschillende groepen met jonge kinderen. Je wordt welkom geheten door een ervaren team van ruim 14 medewerkers. Op de rode groep werk je samen met 2 andere vaste collega's. Op de rode groep komen kinderen met een kalenderleeftijd van 3 tot 6 jaar met een jonge ontwikkelingsachterstand. Er is sprake van een achterstand op verschillende ontwikkelingsgebieden. Daarnaast is bijkomende (gedrags-)problematiek mogelijk. De kinderen zijn nog veelal afhankelijk van de volwassenen in de ondersteuning van de communicatie, dagdagelijkse vaardigheden en spel en/of activiteiten. Het aanbod dat geboden wordt op de groep is in groepsverband en individueel afgestemd op de mogelijkheden van het kind. De dagstructuur wordt groepsgewijs aangeboden, waarbij de groep soms tevens wordt opgesplitst in subgroepen. Vaste ritmes en rituelen, maar ook het bieden van veiligheid en vertrouwen, zijn de basis van de behandeling waardoor het kind optimaal tot ontwikkeling kan komen. De mate van nabijheid en het bieden van veiligheid wordt afgestemd op de vraag van het kind.

Per dagdeel zijn er maximaal 8 kinderen met 2 begeleiders aanwezig.

Dit ga je doen

Als Persoonlijk Begeleider ondersteun en coach je, binnen de visie en het beleid van de organisatie, deze kinderen, zowel op individueel als groepsniveau. Jij bent dossierhouder van de cliënten van deze groep. Daarnaast ben je de kartrekker in het wegzetten van een passend pedagogisch klimaat. Dit alles doe je in afstemming met de regie behandelaar en je naaste collega's op de groep. Je bent het eerste aanspreekpunt voor een aantal kinderen en zijn/ haar ouders/verzorgers. Je vertaalt tips en adviezen naar de thuissituatie van ieder kind.

Dit breng je mee

 • Minimaal een afgeronde zorg gerelateerde beroepsopleiding op mbo-niveau 4 (SPW/MGZ/MMZ). Medewerkers met een afgeronde hbo-opleiding Social Work of Pedagogiek zijn uiteraard ook welkom om te solliciteren.
 • Je beschikt over praktische kennis en liefst ook ervaring met de doelgroep jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand en bijkomende problematiek.
 • Je beschikt over een rustige, positieve, enthousiaste en consequente benadering.
 • Geduld, voorspelbaarheid in je handelen en structuur brengen zijn eigenschappen die je beschikt.
 • Snel kunnen schakelen in verschillende situaties (individueel en in groepsverband in kunnen spelen).
 • Je kan goed samenwerken, zowel met je directe collega's, het gehele team en de behandelaren. Je laat van jezelf horen.
 • Je werkt samen met ouders aan de doelen van het kind en kan deze zo nodig ook in de thuissituatie vertalen.
 • Je kijkt uit naar een dynamische werkplek waarbij leren en ontwikkelen een grote plaats innemen.
 • Je ben flexibel: je staat open voor inzet op een andere groep.

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

 • Een professioneel en collegiaal team heet jou van harte welkom.

 • Jouw kwaliteiten worden gezien en jouw inbreng wordt gewaardeerd.

 • Een prettige werkomgeving waarin jij jezelf kan ontwikkelen.

 • Bovenop je bruto salaris ontvang je een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Is je interesse gewekt?

Dan maken wij graag kennis met jou. Heb je vragen bel, app of mail naar , of email naar . Ben je al overtuigd? Solliciteer dan voor 13 november 2023. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 46 en 47.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]3432 – 3432
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.samenwerkenbijsdw.nl/vacatures/persoonlijk-begeleider-kdc-de-markiezaten-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.