Persoonlijk Begeleider Copy Copy SDW 21-02-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Persoonlijk Begeleider Copy Copy SDW 21-02-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Samenwerken bij SDW

Persoonlijk begeleider Copy Copy

 • Dagcentrum De Colweghe, Halsteren
 • 23 uur
 • Max. € 3.535,00 (FWG 40)
Solliciteer direct

Voor het team van Copy Copy zoeken wij een:

Persoonlijk Begeleider niveau 4
Voor 23 uur per week


Hier ga je werken

Copy Copy is een werkproject binnen Dagcentrum de Colweghe. Wij werken per dag met ongeveer 2 á 3 begeleiders en 20 cliëntmedewerkers. Er is een gevarieerd werk aanbod gericht op de talenten en mogelijkheden van de cliëntmedewerkers. De werkzaamheden bestaan onder andere uit vouwen, nieten, rillen, verpakken van kaarten en kopieer werk. Ook zijn er diverse taken zoals telefoon opnemen, kassabeheer.

Dit ga je doen

Als Persoonlijk Begeleider bij Copy Copy begeleid, ondersteun en coach je de cliëntmedewerkers bij passend werk. Je helpt, ondersteunt en begeleidt hen bij verschillende taken bij Copy Copy. Naast begeleiding van cliënten ben je ondernemend en klantgericht. Je schakelt met zowel cliënten en hun netwerk als klanten in de winkel bij Copy Copy

Je bent ondernemend, sociaal vaardig, je staat sterk in je schoenen in het aantrekken van nieuwe klanten en je kan meedenken en doorpakken in productontwikkeling. Daarbij ben je creatief en weet je hoe je kansen kan creëren voor Copy Copy. Daarnaast ben je digitaal vaardig en kan je werken (of wil je leren om te werken) met grafische programma's, zoals Canva en Publisher. Het is een pré als je affiniteit hebt met social media en je meedenkt hoe we social media kunnen inzetten voor Copy Copy. Binnen SDW kan je hierin ondersteunt worden door onze communicatieafdeling.

Binnen deze rol werk je met apparaten zoals een hittepers, cricut, mokkenapparaat, 3D printer, elektrisch snijapparaat, lijmapparaat etc. Kennis hiervan is niet nodig, maar de wil om te leren om met deze apparaten te werken wel.

Dit breng je mee

 • Je hebt een relevant diploma op niveau 4 (bijvoorbeeld MBO-V, MBO VZ-IG, SPW, SPH, MMZ);
 • Jij bent digitaal vaardig; Excel of Word kennen geen geheimen voor jou! Kennis van grafische programma's zoals Canva en Publisher is mooi meegenomen, maar geen must.
 • Je kan makkelijk met onze apparaten, zoals een hittepers, 3D printer etc. overweg en je wilt hierin leren;
 • Je bent ondernemend in het aantrekken van nieuwe klanten en je denkt mee in productontwikkeling voor Copy Copy;
 • Je straalt plezier uit tijdens het werk en in de omgang van cliënten en klanten;
 • Je bent in staat om in te springen op behoeftes van cliënten van verschillende niveaus en je weet dit samen te brengen om een groepsgevoel te creëren;

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

 • Een boeiende werkomgeving waar jij je kwaliteiten optimaal kunt ontwikkelen en waar plek is voor nieuwe ideeën

 • Een inwerkprogramma ligt voor je klaar.

 • Collega's en cliënten zien uit naar jouw komst. Welkom bij SDW!

 • Onbeperkt toegang tot alle trainingen via Good Habitz

 • Het salaris voor Persoonlijk Begeleider (niveau 4) bedraagt afhankelijk van opleiding en/of werkervaring maximaal €3.535,- (FWG 40) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

 • Doorgroeimogelijkheden als jij dat wilt en het passend is. SDW heeft bijna 50 teams en afdelingen met diverse doelgroepen, een diversiteit aan soorten werk en functies.

Is je interesse gewekt?

Dan maken wij graag kennis met jou.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met via of . Ben je al overtuigd? Je kunt reageren tot en met 29 februari.

Solliciteren bij SDW

Is deze vacature je op jouw lijf geschreven? Dan wil je natuurlijk weten hoe het sollicitatieproces er bij SDW uitziet. In vijf stappen leggen we uit wat je kunt verwachten:


Zijn we een match? Dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in en ondertekenen we de arbeidsovereenkomst. Welkom als nieuwe collega bij SDW!


Samenwerken bij SDW


Ben je nieuw bij SDW of werk je al voor SDW

Ik ben nieuw bij SDW Ik werk al bij SDW

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]3535 – 3535
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)23 – 23
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHalsteren, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.samenwerkenbijsdw.nl/vacatures/begeleider-niv-4-dc-de-colweghe-copy-copy

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.