Pedagogisch Medewerker BSO Lowys Porquinstichting 01-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Pedagogisch Medewerker BSO Lowys Porquinstichting 01-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Pedagogisch medewerker BSO bij de Vuurtoren in Bergen op Zoom

De bel gaat, de school is uit en je hoort de kinderen al lachend jouw kant opkomen. Ze zijn uitgelaten en blij. Na een drankje staat er een workshop breakdancen op het programma. De muziek gaat aan en de kinderen genieten volop. Jij geniet ook, het zonnetje schijnt, vrolijke gezichten, dit is waar je het voor doet! Pedagogisch medewerker BSO is een prachtig, betekenisvol en dankbaar beroep.

Werken in de kinderopvang bij LPS

Of je nu begint aan jouw eerste echte baan of al jaren ervaring hebt, bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, en energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn. Meer over werken in de kinderopvang bij LPS lees je hier .

Is de functie van Pedagogisch medewerker BSO iets voor jou?

Je onderneemt graag leuke, nieuwe activiteiten met de kinderen in de BSO, je bent initiatiefrijk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen - zoals gedrag en sociale vaardigheden - interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je hebt oog voor een veilige, schone en opgeruimde omgeving, kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met je collega's en ouders erg belangrijk. Herken je je hierin? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

Over de vacature van Pedagogisch medewerker BSO

Op onze BSO-locatie bij LPS De Vuurtoren in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een zorgzame, energieke pedagogisch medewerker voor ongeveer 20 uur per week. Je werkt op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag op de BSO en op maandag t/m vrijdag op de voorschoolse opvang (VSO).

Over LPS De Vuurtoren in Bergen op Zoom

On ze BSO is gelegen in de buurt Noordgeest in Bergen op Zoom en gekoppeld aan basisscholen De Welle en De Noordster. Onze buitenschoolse opvang is vooral gericht op ontspanning en gezelligheid. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. Dat mag een activiteit zijn, alleen of samen spelen, maar lekker op de bank niets doen mag ook!

Wat bieden we jou?

  • een salaris conform schaal 6 in de CAO Kinderopvang (plus vakantiegeld en indien van toepassing een reiskostenvergoeding);
  • een eindejaarsuitkering van 3%;
  • een contract voor 20 uur per week;
  • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
  • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen;
  • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Ben je enthousiast?

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, of .

Meer informatie over LPS De Vuurtoren is te vinden op www.lps-devuurtoren.nl .

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging.

Werken in de kinderopvang

LPS beeldmerk

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijlps.nl/2023/04/14/pedagogisch-medewerker-bso-in-bergen-op-zoom/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.