oud Talent Snepvangers Glasservice 11-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. oud Talent Snepvangers Glasservice 11-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

betrokken, bij de wereld om ons heen

Het is voor iedereen belangrijk om op een verantwoorde manier betrokken te zijn bij de wereld om ons heen. Dit heeft wellicht iets te maken met onze roots als familiebedrijf, maar we beseffen ons als geen ander dat we samen verantwoordelijk zijn voor het welzijn van "onze" wereld.

We nemen onze verantwoording in de zorg voor de mensen die bij ons werken, de mensen om ons heen en de wereld waar we in leven. Zo dragen we ons steentje bij door samenwerkingsverbanden met MVO-partners en we ondersteunen het sociale en culturele veld. Zowel jong als oud talent verdient de aandacht en daarom is Snepvangers Glas ook Erkend leerbedrijf.

In onze werkzaamheden zoeken we steeds naar mogelijkheden om de belasting aan het milieu terug te dringen en onze bedrijfsvoering toekomstbestendig te maken. Hiervoor hebben we dan ook het GroenGedaan certificaat behaald.

Heeft u vragen? Leonard staat voor u klaar!

Heeft u nog vragen over onze diensten? U wordt binnen één werkdag teruggebeld of gemaild!

Heeft u een vraag, maar kunt u op dit moment niet bellen? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zorgen ervoor dat we contact met u opnemen. Direct een antwoord? Bel 0800 2052.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.snepvangersglas.nl/over-ons/maatschappelijke-samenwerkingen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.