Orthopedagoog Behandelaar Remedial Teacher NLEx 19-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Orthopedagoog Behandelaar Remedial Teacher NLEx 19-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

RID

Orthopedagoog (behandelaar / remedial teacher)

Over RID

Ieder kind heeft eigen talenten en dromen. Je vol zelfvertrouwen ontplooien, dat gunnen wij iedereen. Vaardigheid in lezen, spellen en rekenen geeft je een vliegende start. Wij helpen hierbij met extra taal- en rekenkracht. Zo maken wij samen de weg vrij voor talent.

Ruim 320 RID-collega's werken verspreid over 14 teams door heel Nederland. Vanuit het stafkantoor in Arnhem worden deze teams zo goed mogelijk gefaciliteerd, zodat iedereen zich maximaal kan richten op het geven van excellente onderwijsondersteuning en zorg. RID heeft een mensgerichte organisatie met een sterke binding tussen collega's en teams. Een werkomgeving waar je verantwoordelijkheid krijgt en het veilig voelt om initiatief te nemen. Waar we samen werken aan een gezamenlijk doel en kwalitatief hoogstaande producten en diensten. Dit doen we met deskundige mensen, door te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Ook intern maken we graag de weg vrij voor talent door medewerkers in hun kracht te zetten, zodat ze hun talenten optimaal kunnen benutten.


Wat ga je doen?

Wij zoeken een collega die naast de individuele behandelingen ook 2 dagen per week als remedial teacher ingezet kan worden in Bergen op Zoom.
Als remedial teacher help jij kinderen in het basisonderwijs aan extra taal- en rekenkracht. Je bent flexibel en reist naar verschillende behandellocaties (bijvoorbeeld scholen) binnen de regio. Daar ga je met leerlingen aan de slag met onze effectieve leermethodes in lezen, spellen en rekenen. Jouw vakkennis helpt kinderen met inzet, plezier en meer zelfvertrouwen het beste uit zichzelf te halen.
Als behandelaar bij RID help jij kinderen in het basisonderwijs stap-voor-stap vooruit. Je ziet wekelijks je cliënten, voornamelijk kinderen in de basisschoolleeftijd met dyslexie. Je stelt behandelplannen op, je oefent samen het lezen en spellen en informeert ouders en scholen over de voortgang.


Natuurlijk hoef je nog niet alles te weten van lees- en spellingproblemen. Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, start je je dienstverband met een interne opleiding om alle kneepjes van het dyslexievak te leren. Daarna werk je samen in een team van (ervaren) behandelaren/remedial teachers, zodat je van elkaar blijft leren. Jouw enthousiasme en vakkennis helpt kinderen met inzet, plezier en meer zelfvertrouwen het beste uit zichzelf te halen. Wij geven je graag nog meer informatie in beeld, woord en video op werkenbij.rid.nl .


Krijg jij energie van het werken met kinderen en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan hun taal- en/of rekenontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat bieden wij jou?

 • Een baan waarin je écht van meerwaarde kunt zijn in de taalontwikkeling van kinderen.
 • De kans om direct aan de slag te kunnen na je studie psychologie of orthopedagogiek.
 • Een afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid.
 • Je start met een interne, online opleiding (van ongeveer een maand) en krijgt de mogelijkheid je expertise voortdurend te blijven ontwikkelen.
 • Een grote groep collega's, die voor elkaar klaar staan en waarbij je kunt rekenen op ondersteuning en overleg.
 • In overleg bepalen we het aantal uren dat je wordt ingezet.
 • Een eigen salarisgebouw, met een 38-urig fulltime dienstverband. Deze functie is ingeschaald in schaal 5-6 (min. € 2.863,-, met uitloopschaal 7 max. € 4.797,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Je wordt ingeschaald op basis van relevante werkervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenregeling, een vitaliteitsprogramma, een fietsplan, thuiswerkvergoeding, een flexibele verlofregeling en werkgeversbijdrage voor pensioenpremie.

Vereisten

Wie zoeken wij?

 • Je bent een orthopedagoog of psycholoog (met BAPD- en SKJ-registratie).
 • Je krijgt energie van het doelgericht helpen van kinderen bij hun taalontwikkeling.
 • Je denkt oplossingsgericht en bent enthousiast, gedreven en een aanpakker.
 • Een didactische achtergrond is prettig, maar geen vereiste. Enthousiasme en affiniteit vinden wij veel belangrijker.
 • Je startdatum bepalen we samen, maar wat ons betreft ben je per direct welkom.
 • Iemand die in de hele regio inzetbaar is.

Onze behandellocaties/scholen zijn verspreid door de regio. De indeling binnen het team wordt in overleg op basis van inzetbaarheid en (waar mogelijk) voorkeur bepaald. In verband met de bereikbaarheid van de locaties is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een auto. En hoe breder we je breder in de regio kunnen inzetten, hoe groter de pré.

RID streeft als werkgever niet alleen naar gelijke kansen voor ieder kind, maar voor iedereen. Wij maken geen onderscheid in geslacht, geloof, sociale achtergrond, handicap, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren.


Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laat van je horen en solliciteer. Je kunt je sollicitatie richten aan . Stuur Maarten gerust een bericht () om een afspraak te maken om je vragen telefonisch of via MS Teams te bespreken.


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]2863 – 4797
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://ridbv.recruitee.com/o/orthopedagoog-behandelaar-remedial-teacher-2-4/c/new

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.