Operator B 5 ploegen Randstad 02-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Operator B 5 ploegen Randstad 02-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière als Operator B? Onze klant biedt een mooie kans om deel uit te maken van een team dat als missie heeft om samen het proces zo efficiënt mogelijk te laten draaien.

Je komt te werken op de Cast Leaf Proccessing Center (CPC), hier worden halffabricaten geproduceerd voor de allernieuwste Reduced Risk Products. Samen met jouw collega's zorg jij voor een effectieve productie.

Je werkt niet alleen met de modernste apparatuur en systemen. Maar ook zorg jij ervoor dat de nieuwe productielijnen tijdig zijn opgebouwd, gekwalificeerd en productie gereed zijn om aan de snelgroeiende vraag te kunnen voldoen.

Het salaris is opgebouwd vanaf €2.909 en is afhankelijk van werkervaring en opleiding. Omdat je komt te werken in 5 ploegen, krijg je hiervoor een ploegentoeslag van 29%.

Heb je een Operator diploma B of C en ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan kunnen we je binnenkort misschien wel feliciteren met je nieuwe baan.

wat bieden wij jou
 • Vanaf €2.909 bruto per maand + 29% ploegentoeslag
 • 25 vakantiedagen en 12,5 ADV dagen
 • 5 ploegendienst
 • In het mooie Bergen op Zoom
 • Jaarcontract met uitzicht op vast
 • Diverse doorgroeimogelijkheden
wie ben jij

Als persoon ben jij resultaatgericht, gedisciplineerd en een echte teamplayer. Je bent bereid om in 5 ploegen te werken en je bent flexibel qua werktijden.

Hou jij van een uitdaging en ben je analytisch en kwaliteitsgericht? Dan ben jij misschien wel de Operator die wij zoeken.

Om succesvol te zijn in deze rol als Operator B, verwachten we dat je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je bent in het bezit van een diploma Vapro B of C richting Procestechniek;
 • Je hebt al enige werkervaring in een proces-technische industriële omgeving;
 • Je beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Lean-concepten, 5S, value stream mapping en/of HACCP is een pre
 • Ervaring in een omgeving zoals levensmiddelen- of farmaceutische industrie zijn een pre.
wat ga je doen

Je komt te werken in een vooruitstrevende fabriek in Bergen op Zoom. Het is een functie waar je vanaf het begin verantwoordelijkheden hebt. Eén daarvan is het realiseren van productiedoelstellingen op basis van efficiëntie. Ook zit 1e-lijns onderhoud aan de installaties in je takenpakket. Verder onderhoud je het contact met interne belanghebbenden.

Je gaat werken met een 5 ploegensysteem op een dynamische afdeling. Je werkt niet alleen met de modernste apparatuur en systemen, maar je dient er tevens voor te zorgen dat de nieuwe productielijnen tijdig zijn opgebouwd, gekwalificeerd en de productie gereed is om aan de snelgroeiende vraag te voldoen.

Als Operator B ben je verantwoordelijk voor het efficiënt bedienen, controleren en onderhouden van de machines. Je zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt. Andere taken die jouw functie omvatten zijn onder andere:

 • Het onderhoud van installaties, optimalisatie van processen en logistieke stromen;
 • Het oplossen van verstoringen in het productie en logistieke proces;
 • We vinden het fijn als jij meedenkt over verbeteringen of wijzigingen van de huidige werkzaamheden, processen en systemen;
 • Het borgen van optimaal materiaalgebruik, administratie en rapportages;
 • Het naleven van procedures en instructies op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
waar ga je werken

Je wordt onderdeel van een organisatie die in jou investeert. Je komt te werken in een dynamische omgeving in een continu ontwikkelende industrie. Waarin jouw talenten worden gewaardeerd en ontwikkeld. Je maakt deel uit van een enthousiast team en draagt bij aan de productie van hoogwaardige producten. Je collega's zien mogelijkheden waar anderen alleen uitdagingen zien.

Bij deze werkgever zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Binnen de organisatie wordt er gekeken naar waar jouw groei eventueel ligt en wordt op basis daarvan een plan gemaakt.

Op de afdeling in Bergen op Zoom worden halffabricaten geproduceerd en leveren ze logistieke diensten voor collega-fabrieken.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelExtrusie Operator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensjulia.van.ijsseldijk@nl.randstad.com , 06-57481530 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/XiPIG7X20GWkOXYvP7P

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.