Monteur met doorgroei WerkTalent 12-06-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Monteur met doorgroei WerkTalent 12-06-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

WerkTalent is jouw partner in de regio, die ervoor zorgt dat jij uiteindelijk de juiste baan weet te vinden voor de lange termijn. Naast de werkzaamheden die er gedaan worden bij onze relaties, zijn wij ook op de hoogte van de sfeer, cultuur, arbeidsvoorwaarden en andere belangrijke kenmerken om voor de juiste baan te kiezen. 

Functieomschrijving

Als brandpreventie technicus ben jij verantwoordelijk voor het inspecteren, onderhouden en installeren van systemen en apparatuur die bedoeld zijn om brand te voorkomen en te bestrijden. De belangrijkste taken van een brandpreventie technicus zijn het uitvoeren van regelmatige inspecties van de brandveiligheidsvoorzieningen, het identificeren en oplossen van potentiële risico's en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan brandblusapparatuur, sprinklersystemen en brandmeldinstallaties. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het installeren van nieuwe brandbeveiligingsapparatuur en het upgraden van bestaande systemen.

Als brandpreventie technicus heb jij de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle brandveiligheidsvoorzieningen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Dit betekent dat je op de hoogte moeten blijven van de nieuwste normen en voorschriften en ervoor moeten zorgen dat alle systemen en apparatuur aan deze eisen voldoen.

Naast deze taken ben jij ook verantwoordelijk voor het onderhouden van nauwkeurige administratieve gegevens, zoals inspectierapporten en onderhoudsverslagen. Je moet in staat zijn om effectief te communiceren met klanten en collega's om ervoor te zorgen dat alle brandveiligheidsvoorzieningen goed werken en eventuele problemen snel worden opgelost.

In het kort ben jij een zeer belangrijke professional die ervoor zorgt dat de brandveiligheidsvoorzieningen van een gebouw of locatie goed functioneren en voldoen aan alle vereiste normen en voorschriften. Door jouw werk help jij de veiligheid van mensen en eigendommen te waarborgen en branden te voorkomen of te beperken.  

Functie-eisen
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van NEN 2535 en NEN 2654-1 is een pré;
 • In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te behalen;
 • Rijbewijs B;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

 • Een uitdagende fulltime functie bij een groeiend bedrijf
 • Marktconform salaris tussen de €2500,- en €3000,- bruto in de maand, dit is het startsalaris, hierna zal je doorgroeien naar een schaal vanaf €3200,-
 • Ruim 40 vrije dagen op jaarbasis;
 • Eigen gereedschap en nette PBM's;
 • Jaarlijks een ruim aanbod aan cursussen en/of opleidingen;
 • Een gezellig en hardwerkend team.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Medische Elektronica
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensjespervandenberg@mail.werktalent.nl , 31649908104 onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieOud Gastel, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/nkyd6An225HVKn3I5LAR

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.