Medewerker Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant 12-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Medewerker Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant 12-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Vacature 36 uur Bergen op Zoom Reageren voor: 04 december 2023

Medewerker Verbindingen en Warme ICT

Wil je dat jouw werk als medewerker verbindingen en warme ICT er echt toe doet? Bij Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant kunnen de hulpdiensten, het bestuur en onze collega's 24/7 rekenen op stabiele en veilige IT-omgeving door jouw bijdrage aan de uitgifte van hardware en het functioneel beheren van het facilitair systeem TOPdesk. Ga jij deze uitdaging aan? Lees dan snel verder.

Over Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant
Bij het waarborgen van de veiligheid in onze regio komt veel kijken. Daarom doen we dit niet alleen. Hiervoor werken 24 gemeenten, de brandweer, politie, GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio), het Openbaar Ministerie en nog veel meer vaste partners samen. Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant is dan ook een netwerkorganisatie. Samen bereiden we de samenleving binnen onze regio voor op (ongekende) risico's.

Wat ga je doen?
Als medewerker verbindingen en warme ICT sta je klaar om alle medewerkers van VRMWB verder te helpen met de uitgifte van hardware (laptops en IPads) vanuit het TFL-centraal loket in Bergen op Zoom. De verzoeken om hardware komen telefonisch, via TOPdesk of je mail binnen. De hardware beheer je via Mobile Device Management (Micrososft Intune).
Daarnaast ga je taken uitvoeren die vallen onder functioneel beheer van het facilitair management systeem TOPdesk. Je kunt hierbij denken aan het inrichten van nieuwe processen in TOPdesk, het autoriseren van medewerkers, het optimaliseren van bestaande processen en het beantwoorden van gebruikersvragen over TOPdesk.
Onderstaand wat voorbeelden van meldingen waar je mee aan de slag zou mogen:

 • Kan je een nieuwe laptop leveren aan een nieuwe medewerker?
Kan je me hierbij helpen? Zou je het proces van incidentmeldingen kunnen optimaliseren in TOPdesk? Er is geen muis op de werkplek bij het raam in ruimte 1.76 in Breda. Kan je zorgen dat de werkplek weer compleet wordt? Je werkt intensief samen met een andere collega, de afdeling TFL-centraal en de afdeling Informatisering, en de skilled servicedesk van ICT dienstverlener Dustin en de on-site engineer van Dustin die op locatie aanwezig is.
Je komt te werken op de afdeling TFL-centraal in district Markiezaten. De locatie van waaruit je werkt is de brandweerkazerne in Bergen op Zoom. Vanuit TFL wordt gezorgd voor activiteiten, diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kerntaken, missie en visie van VRMWB. We waarborgen de bedrijfscontinuïteit en veiligheid op het vlak van Techniek, Facilitaire dienstverlening en Logistiek. Hierbij staan vakmanschap, samenwerking, kwaliteit, ontzorgen en het verlenen van service voorop.

Wat breng je mee?
Je bent samen, met je collega verbindingen en warme ict, het aanspreekpunt voor collega's als het gaat om IT hardware uitgifte en functioneel beheer TOPdesk. Je bent klantgericht en sociaal vaardig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Daarnaast neem je mee:

 • Een IT gerelateerde MBO-opleiding (minimaal niveau 3) afgerond.
 • Vaardigheden en kennis van de Microsoft omgeving.
 • Je hebt kennis van TOPdesk, of al ervaring als functioneel beheerder.
 • Brede kennis van kantoorautomatisering.
 • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig.
 • Je bent sterk in samenwerking, proactief en een doorzetter.
 • Je kunt goed documenteren, administreren en registreren.
 • Je bent flexibel en voelt je thuis in een organisatie die 24/7 operationeel is.
 • Je bent bereid deel te nemen aan storingsdienst TFL piket (1x per 5 weken).

Dit bieden wij
Als medewerker bij de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant heb je belangrijk werk met maatschappelijke impact. Je draagt bij aan de veiligheid in onze regio, nu en in de toekomst. Wij bieden jou voldoende uitdaging en werkplezier.
Daarnaast bieden wij:

 • Een functie voor 36 uur per week
 • Een salaris in schaal 8, dat is € 2829,- tot € 4043,--. Genoemde bedragen zijn gebaseerd op full time invulling (36 uur).
 • Een Individueel Keuze Budget (18,63% van je salaris) dat je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten voor flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Een thuiswerkvergoeding van € 3,- per dag.
 • Vergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Een budget om jouw thuiswerkplek goed in te richten.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering.
Wij leren je graag kennen
Heb je naar aanleiding van onze vacature nog vragen? Dan kan je bellen of mailen met Corné Hagenaars, afdelingshoofd TFL-Centraal, telefoon , mail [email protected]

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicedesk Medewerker Ict
Indicatie salaris (min – max]2829 – 4043
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vrmwb.nl/actueel/medewerker-verbindingen-en-warme-ict

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.