Medewerker Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant 08-05-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Medewerker Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant 08-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Mijn veiligheid

 • Wat te doen bij
 • Wees voorbereid

 • Medewerker Verbindingen en Warme ICTGroepsfoto collega's en partners VRMWB

Vacature Bergen op Zoom Reageren voor: 11 juni 2024

Medewerker Verbindingen en Warme ICT

Wil je dat jouw werk als medewerker verbindingen en warme ICT er echt toe doet? Bij VRMWB kunnen de hulpdiensten, het bestuur en onze collega's 24/7 rekenen op stabiele en veilige IT omgeving door jouw bijdrage aan de uitgifte van hardware en beheren van TOPdesk. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat ga je doen?

Als medewerker verbindingen en warme ICT sta je klaar om alle medewerkers van VRMWB verder te helpen met de uitgifte van hardware (laptops en IPads) vanuit het TFL-centraal loket in Bergen op Zoom. De verzoeken om hardware komen telefonisch, via TOPdesk of je mail binnen. De hardware beheer je via Mobile Device Management (Micrososft Intune).

Daarnaast ben jij de specialist in het functioneel beheer van TOPdesk, ons facilitair managementsysteem. Je kunt hierbij denken aan het inrichten van nieuwe processen in TOPdesk, het autoriseren van medewerkers, het optimaliseren van bestaande processen en het beantwoorden van gebruikersvragen over TOPdesk.

Onderstaand wat voorbeelden van meldingen waar je mee aan de slag zou mogen:

 • Kan je een nieuwe laptop leveren aan een nieuwe medewerker?
Kan je me hierbij helpen? Zou je het proces van incidentmeldingen kunnen optimaliseren in TOPdesk? Er is geen muis op de werkplek bij het raam in ruimte 1.76 in Breda. Kan je zorgen dat de werkplek weer compleet wordt?

Je werkt intensief samen met een andere collega, de afdeling TFL-centraal, de afdeling Informatisering, de skilled servicedesk van ICT dienstverlener Dustin en de on-site engineer van Dustin die op locatie aanwezig is.

Je komt te werken op de afdeling TFL-centraal in district Markiezaten. De locatie van waaruit je werkt is de brandweerkazerne in Bergen op Zoom. Vanuit TFL wordt gezorgd voor activiteiten, diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kerntaken, missie en visie van VRMWB. We waarborgen de bedrijfscontinuïteit en veiligheid op het vlak van Techniek, Facilitaire dienstverlening en Logistiek. Hierbij staan vakmanschap, samenwerking, kwaliteit, ontzorgen en het verlenen van service voorop.

Wat breng je mee?

Je bent samen, met je collega verbindingen en warme ICT, het aanspreekpunt voor collega's als het gaat om IT hardware uitgifte en functioneel beheer TOPdesk. Je bent klantgericht en sociaal vaardig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Daarnaast neem je mee:

 • Een IT gerelateerde MBO-opleiding (minimaal niveau 3) afgerond;
 • Vaardigheden en kennis van de Microsoft omgeving;
 • Je hebt kennis van TOPdesk, of al ervaring als functioneel beheerder;
 • Brede kennis van kantoorautomatisering;
 • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig;
 • Je bent sterk in samenwerking, proactief en een doorzetter;
 • Je kunt goed documenteren, administreren en registreren;
 • Je bent flexibel en voelt je thuis in een organisatie die 24/7 operationeel is;

Over Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Bij het waarborgen van de veiligheid in onze regio komt veel kijken. Daarom doen we dit niet alleen. Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant is dan ook een netwerkorganisatie. Samen bereiden we de samenleving binnen onze regio voor op (ongekende) risico's.

Dit bieden wij

Als medewerker bij de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant heb je belangrijk werk met maatschappelijke impact. Je draagt bij aan de veiligheid in onze regio, nu en in de toekomst. Wij bieden jou voldoende uitdaging en werkplezier.

Daarnaast bieden wij:

 • Een functie voor 36 uur per week;
 • Een salaris binnen schaal 8 (max. € 4.043,- bruto per maand bij 36 uur);
 • Een Individueel Keuze Budget (18,63% van je salaris) dat je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten voor flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • De standplaats wordt Bergen op Zoom.
 • Een thuiswerkvergoeding van € 3,- per dag;
 • Vergoeding woon-werkverkeer;
 • Een budget om jouw thuiswerkplek goed in te richten;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering.

Wij leren je graag kennen

Heb je naar aanleiding van onze vacature nog vragen? Dan kan je bellen of mailen met Corné Hagenaars (Afdelingshoofd TFL centraal / ). Voor algemene vragen over de sollicitatieprocedure of werken bij de Veiligheidsregio kan je mailen naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFunctioneel Beheerder
Indicatie salaris (min – max]4043 – 4043
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vrmwb.nl/actueel/medewerker-verbindingen-en-warme-ict-1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.