Medewerker Magazijn Intratuin 06-09-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Medewerker Magazijn Intratuin 06-09-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Medewerker Magazijn Intratuin 07-09-2023

  • Locatie: Halsteren

  1. Medewerker Magazijn Intratuin 07-09-2023

Introductie vacature

Medewerker magazijn

We zijn er trots op dat we onszelf het nummer 1 tuincentrum van Nederland mogen noemen. Dagelijks werken we met zo'n 200 collega's aan DE groene ontmoetingsplek voor onszelf en voor onze gasten. Dagelijks staan we als team klaar voor onze gasten met een uitgebreid en commercieel gepresenteerd assortiment en een klantgedrevenheid om tot het juiste verkoopadvies te komen. Voor de totale beleving is onze afdeling Magazijn onmisbaar. We zijn voor deze afdeling op zoek naar een nieuwe collega:

Als medewerker magazijn draag je zorg voor de goederenontvangst en voor de tussenopslag van alle goederen. We hebben 4 magazijnen, 1 hoofdmagazijn aan de winkel, 1 extern magazijn en 2 opslagmagazijnen op het eigen terrein. Alles bij elkaar hebben we ongeveer 1500 pallet plaatsen. Je zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats komen. Alle goederen die naar de winkel gaan, maak je winkelklaar en alle werkzaamheden houd je bij in het magazijnbeheersysteem. Binnen het hoofdmagazijn is voor onze gasten een afhaalcentrum waar de medewerkers magazijn alle gasten klantgericht helpen. Daarnaast draag je zorg voor het onderhoud aan alle hulpmiddelen binnen het magazijn en draag je zorg voor de afvalstroom vanuit de winkel naar het magazijn. Tevens is het bezorgen van goederen bij onze gasten onderdeel van het werk.

Je bent een hard werkende collega die zware werkzaamheden aankan. Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding op minimaal niveau 3 en je hebt ervaring in het werken binnen een gesloten magazijn. Je bent bekend met de gebruikelijke hulpmiddelen binnen het magazijn, zoals pompwagen, heftruck, scooter en reachtruck en je bent bekend met alle veiligheidsvoorschriften. Het hebben van een rijbewijs B(E) is een pré. Je bent een zelfstarter en je beschikt over de communicatieve vaardigheden om zowel met je collega's als met onze gasten op een klantgerichte wijze te communiceren.

Wij bieden

Een baan binnen een gesloten magazijn waar met elkaar wordt gewerkt aan het optimaliseren van de goederenstroom. Van maandag tot en met vrijdag wordt er in twee ploegen gewerkt. Alle medewerkers magazijn werken 1 koopavond. Zaterdag en zondag is ons magazijn open voor onze gasten. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao retail non food.

Alleen met relevante werkervaring heeft het zin om te reageren.


  • Opleidingsniveau: MBO
  • Aantal uren: 38 uur
  • Locatie: Halsteren
Functietitel Magazijnmedewerker Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 38 - 38 Type contract Vast Branche Detailhandel Locatie Halsteren, Noord-Brabant,Nederland Soliciteer direct https://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/288273-medewerker-magazijn

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMagazijnmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieHalsteren, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitbergenopzoom.nl/medewerker-magazijn-intratuin-07-09-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.