Medewerker Horeca Intratuin 16-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Medewerker Horeca Intratuin 16-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Medewerker horeca

Onze horeca is volledig vernieuwd met een nieuwe look, meer zitplaatsen, een vernieuwde kaart. Voor deze uitbreiding zijn we op zoek naar:

In deze functie sta je in direct contact met onze gasten aan de counters van de Eetbare Tuin, in de spiegeltent of in het winterwonderland. Je zorgt ervoor dat de gasten op een servicegerichte manier te woord worden gestaan. Na het aannemen van de bestelling draag je zorg voor de bereiding van de producten die uiteen lopen van een warme maaltijd, een lunchgerecht, snack of een kopje koffie. Samen met je collega's draag je zorg voor de optimale verkoop van alle horecaproducten en voor het verhogen van het niveau van klantgedrevenheid.

Je bent een representatieve en vlotte gastvrouw of gastheer, die bereid is om hard te werken en samen met de collega's zorg te dragen voor een goed resultaat van de Eetbare Tuin. Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling en je vindt het leuk om contact aan te gaan met onze gasten. Ervaring in de horeca/fastservice is en pre.

De werktijden liggen rond de openingstijden van ons tuincentrum. Deze zijn van maandag tot en met zondag, waarbij we op donderdag en vrijdag tot 8 uur open zijn. De contracturen worden ingezet op de drukke winkelmomenten.

Wij bieden

Een baan in de horeca waar hoofdzakelijk overdag wordt gewerkt. We zijn een mensgerichte organisatie die we met elkaar nog aan het vormgeven zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk collega's te betrekken bij wat we doen en we zijn met elkaar aan het leren hoe we in de samenwerking energie kunnen geven en ontvangen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en de zondagsuren voor 150% uitbetaald. Verder biedt Intratuin Halsteren goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en een personeelskorting.

Opleidingsniveau: MBO

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel1e Medewerker Bediening
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieHalsteren, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/270039-medewerker-horeca

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.