Medewerker Catering Bravis ziekenhuis 08-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Medewerker Catering Bravis ziekenhuis 08-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Medewerker catering


Medewerker catering | Facilitair | gemiddeld 20 uur per week verdeeld over 4 à 5 dagen, 1 weekend per maand | Roosendaal en Bergen op Zoom

Ben jij de enthousiaste medewerker catering die wij zoeken? Voor ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Zoek jij een werkplek waar je de ruimte krijgt om je van je beste kant te laten zien? Waar de mogelijkheden zijn voor scholing en zelfontwikkeling? Bij het Bravis ziekenhuis willen we je graag uitdagen iedere dag iets nieuws te leren. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische organisatie

De afdeling Catering bestaat uit een front- en back-office, waar zowel voor patiënten, personeel als gasten, gerechten, producten en dranken worden verstrekt. Je bent werkzaam voor zowel het team in Roosendaal als het team in Bergen op Zoom. Je maakt deel uit van de teams van beide locaties, waarbij je op iedere vestiging leiding ontvangt van de eerste medewerker catering.

We dagen jou elke dag uit

In Bravis Plaza verzorg je in wisselende diensten voedsel en dranken voor medewerkers en gasten van het ziekenhuis. Je bereidt warme snacks en eenvoudige lunchgerechten en tevens verricht je kassawerkzaamheden. Werkzaamheden in de centrale keuken behoren eveneens tot de taken, waaronder ook het bevoorraden van de afdelingskeukens.
Je verzorgt en serveert hapjes en drankjes tijdens recepties en andere gelegenheden. Je bent medeverantwoordelijk voor de schoonmaak van de keuken materialen en alle ruimten van de cateringdienst.

We bouwen op jouw enthousiasme

  • Je hebt een vakgerichte opleiding op minimaal lbo-niveau gevolgd;
  • Je beschikt over horeca-werkervaring;
  • Je hebt kennis van en werkt volgens de regelgeving HACCP;
  • Je bent flexibel inzetbaar ook tijdens weekenden en feestdagen;
  • Je kunt zelfstandig werken, bent collegiaal en bereid om de collega's binnen catering te assisteren;
  • Je zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Dit biedt Bravis jou

• Salarisschaal volgens FWG 25 cao-ziekenhuizen lopende van € 2.129,- tot € 2.825,- op basis van 36 uur per week;
• Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
• Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
• Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
• Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.
Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand voor 17 november a.s. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKeukenmedewerker
Indicatie salaris (min – max]2129 – 2825
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbravis.nl/vacatures/medewerker-catering

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.