Magazijnbeheerder Snepvangers Glasservice 05-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Magazijnbeheerder Snepvangers Glasservice 05-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Je hebt geen ervaring nodig, we leren je het vak!

Het enige wat je nodig hebt is een rijbewijs, enthousiasme en inzet om het vak te leren. Die drie dingen zijn voldoende om bij ons aan de slag te gaan. Binnen een half jaar zorgen we dat jij de werkzaamheden onder de knie hebt en zelfstandig kunt werken als magazijnbeheerder.

Leren doe je in teamverband

In de eerste 6 maanden leer je van je collega's alles over glas. Je leert welke producten er zijn en hoe je deze kan bewerken. We leggen je uit hoe de machines werken die je daarvoor gebruikt. Daarnaast maak je kennis met de verschillende leveranciers en leren we je hoe de orders verwerkt moeten worden. Jij gaat ervoor zorgen dat alles op de juiste tijd op de juiste plek is, zodat je collega's van het renovatie- en serviceteam over de materialen beschikken die ze nodig hebben om de klus te klaren.

Solliciteren in 15 minuten

Wij maken graag tijd voor je om kennis te maken bij ons op het bedrijf. Dat doen we in 15 minuten op een moment dat jij kiest. Tijdens die 15 minuten kun jij al je vragen stellen over ons, de voorwaarden, mogelijkheden en geld! Daarna beslis jij of we verder praten.

Een moment inplannen doe je direct via onderstaande link. Tot snel!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMagazijnbeheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.snepvangersglas.nl/magazijnbeheerder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.