Logistics Specialist Page Personnel 23-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Logistics Specialist Page Personnel 23-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Als Logistiek specialist draag je zorg voor de aansturing, planning en operationele inkoop voor (delen van) de fabriek. Kortom, een leuke, belangrijke en verantwoordelijke functie binnen deze organisatie.

Omschrijving

Als Logistiek specialist draag je zorg voor de aansturing, planning en operationele inkoop voor (delen van) de fabriek. Hiertoe lever je tijdig de benodigde productie-informatie aan, stem je de planning af met productie, beheer je de voorraden van grondstoffen en halffabricaten, plaats je de nodige bestellingen bij onze leveranciers en volgt deze nauwkeurig op.

Je bent actief in verbeterprojecten en zoekt ook zelf continu naar verbeteringen in de goederenstroom beheersing/productieplanning, waarna je deze gezamenlijk met de verschillende collega's implementeert. Daarnaast verzorg je analyses ter voorbereiding op beslissingen op het gebied van proces wijzigingen in ons productie/inkoop proces.

Je rapporteert aan de teamleider bedrijfsbureau. Kortom, een leuke, belangrijke en verantwoordelijke functie binnen deze organisatie.

Vacature eisen

Je hebt een hbo opleiding gevolgd in een logistieke/technische richting. Je hebt kennis van logistieke processen in een productieomgeving. Je hebt 0 tot 5 jaar werkervaring. Daarnaast ben je communicatief in staat om in het spanningsveld van de fabriek, leveranciers en klanten te acteren. Je bent analytisch ingesteld, sterk in plannen en organiseren en resultaatgericht. Je bent zowel zelfstandig als ook een echte teamplayer.

 

FunctietitelLogistics Engineer
Indicatie salaris (min – max]3000 – 4000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , 31137999212 http://www.pagepersonnel.nl
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.aplitrak.com/?adid=Y2FzcGVyd2luYW50cy43ODk3MC41NzJAcGFnZW5sLmFwbGl0cmFrLmNvbQ

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.