Line Coordinator Randstad 15-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Line Coordinator Randstad 15-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Wil jij jezelf uitdagen in een functie als Line Coordinator in een dynamische werkomgeving? Bekijk dan deze vacature en grijp jouw kans om deel uit te maken van een grote internationale organisatie.

Je komt te werken op de afdeling EPC, hier worden tabaksbladeren en -takjes verwerkt tot tabak. Als Line Coordinator stuur jij de ploegen aan en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de geplande productie.

Het salaris is opgebouwd vanaf € 3.616 en is afhankelijk van werkervaring en opleiding. Omdat je komt te werken in 5 ploegen, krijg je hiervoor een ploegentoeslag van 29%.

Heb jij HBO werk- en denkniveau en heb je ervaring en inzicht in productieprocessen? Solliciteer dan op deze vacature en kunnen we jou binnenkort misschien wel feliciteren met je nieuwe baan.

wat bieden wij jou
 • Vanaf €3.616 bruto per maand + 29% ploegentoeslag
 • 25 vakantiedagen en 12,5 Atv-dagen
 • Werkgever heeft de award Top Employer 2023
 • Diverse doorgroeimogelijkheden
 • In het mooie Bergen op Zoom
 • Jaarcontract met uitzicht op vast
wie ben jij

Wij zijn op zoek naar een persoon die staat voor integriteit en vertrouwen. Daarnaast ben je flexibel qua werktijden en bereid om in 5 ploegen te werken.

Verder ben jij als persoon resultaatgericht en besluitvaardig, in staat om planningen te maken en kan jij goed prioriteiten stellen.

Ben jij op zoek naar een uitdaging en heb je bij voorkeur kennis van Open+ (Lean werkmethode)? Dan ben jij misschien wel de Operator die wij zoeken. Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we dat jij voldoet aan de volgende criteria:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en je bent bereid om verdere opleidingen te volgen;
 • Je hebt relevante ervaring en inzicht in productieprocessen;
 • Je hebt kennis van systemen zoals MS Office;
 • Je hebt ervaring met het doorvoeren van verbeterprocessen en procesoptimalisatie;
 • Je hebt ervaring met leidinggeven en het ontwikkelen/coachen van medewerkers;
 • Je beheerst goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
wat ga je doen

In deze functie kom je te werken in een vooruitstrevende fabriek in Bergen op Zoom, die geloven in innovatie, samenwerking en integriteit. Als Line Coordinator ben jij verantwoordelijk voor de geplande productie en de daarbij behorende logistieke processen gedurende jouw shit. Dit doe je binnen de gestelde kaders van de procedures, werkinstructies, efficieny, kwaliteit, netheid, veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu, etc.

Je gaat werken met een 5 ploegensysteem op een dynamische afdeling. Je gaat werken met de modernste apparatuur en systemen. Ondertussen stuur je de ploegen hiërarchisch aan, dit zijn ongeveer 20 werkenden. Je geeft effectief leiding aan team(s), zoals performance en opvolging van ziekteverzuim.

Als Line Coordinator ben je o.a. verantwoordelijk voor het stimuleren van samenwerking, communicatie en teamwork. Andere taken die jouw functie omvatten zijn:

 • Het realiseren van de operationele voortgang van het productieproces en de logistieke afwikkeling hiervan;
 • Het realiseren van productiedoelstellingen (efficiëntie en kwaliteit);
 • Borgen van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu;
 • Het opstellen van ontwikkelplannen voor de teamleden en ontwikkelplannen voor de afdeling;
 • Optimalisatie, verbetering en innovatie van werkwijzen en processen, zoals de implementatie van Open+.
waar ga je werken

Je komt te werken bij een organisatie die in jou investeert. Het is een dynamische en internationale werkomgeving in een continu ontwikkelende industrie. Bij dit bedrijf wordt er gekeken naar jouw talenten om ervoor te zorgen dat deze zo efficiënt mogelijk ingezet worden. Je maakt deel uit van een enthousiast team en je draagt bij aan de productie van hoogwaardige producten.

Bij deze werkgever zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Binnen de organisatie wordt er gekeken naar waar jouw groei eventueel ligt en op basis daarvan wordt een plan gemaakt.

Op de afdeling in Bergen op Zoom worden halffabricaten geproduceerd en leveren ze logistieke diensten voor
collega-fabrieken.

sollicitatie

Lees je deze vacature en ben jij gelijk enthousiast? Klik dan onderaan op solliciteren. Wil je nog meer informatie over deze vacature? Dan mag je ook altijd appen, mailen of even bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelEhs Coördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensjulia.van.ijsseldijk@nl.randstad.com , 06-57481530 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/gjXAU2g20MUa9g2kyFXq

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.