Leerplichtambtenaar Wyzer 25-01-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Leerplichtambtenaar Wyzer 25-01-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Bij Wyzer zijn wij op zoek naar een Leerplichtambtenaar. Is het jouw doel dat kinderen en jongeren weer terug naar school gaan? Ben jij gedreven om hen en hun ouders/verzorgers te overtuigen dat onderwijs van belang is en dat onderwijs zorgt voor een goede startkwalificatie in de maatschappij? Dan zoeken wij jou! 

Jij, als leerplichtambtenaar, bent de persoon die de leerlingen weer de schoolbanken in krijgt. Jij motiveert, ondersteunt en begeleidt spijbelaars en schoolverlaters. Jij weet hen zo te begeleiden dat zij hun leven weer op de rit krijgen en wie weet weer netjes in de schoolbanken belanden. Ben jij die gemotiveerde en enthousiasmerende leerplichtambtenaar? Lees dan nu de vacature en solliciteer!

Wat doet een Leerplichtambtenaar? 

In de functie van leerplichtambtenaar probeer jij samen met de ouder/verzorger, de leerling en de school, het schoolverzuim van de leerling te voorkomen. Waar verzuim zich toch voordoet probeer je dit zo kortmogelijk te laten duren. Verzuim is vaak een signaal voor achterliggende problematiek. Door op tijd signalen te herkennen en hierop in te spelen kan veel verzuim of verdere uitval voorkomen worden. De veronderstelling is dat leerlingen zo een betere kans krijgen om gericht geholpen te worden, hun schoolcarrière te vervolgen en hun toekomstkansen te vergroten enen hierop in te spelen kan veel verzuim of verdere uitval voorkomen worden. Je werkt dagelijks samen met de partners in het veld, waaronder Sociale Wijkteams, Jeugdhulpverleningsinstanties en Veilig Thuis. We staan voor het recht op onderwijs van iedere jongere tussen de leeftijd van 5 en 23 jaar. 

Wat wij vragen?

 • HBO werk en denkniveau; 
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring; 
 • Je bent geduldig en vasthoudend en in staat om moeilijke gesprekken te voeren; 
 • Je bent in staat om secuur en nauwkeurig rapportages te maken; 
 • Je informeert, ondersteunt en werkt samen met anderen om de teamdoelen te behalen. 

Wat krijg jij van ons? 

 • Een salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten; 
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding ( in geval van dienstverband ); 
 • Een aantrekkelijk employee benefitspakket op het gebied van collectieve pensioenen en verzekeringen ( in geval van dienstverband ); 
 • Meer dan voldoende vakantiedagen en vakantiegeld om geslaagde vakantie(s) te plannen ( in geval van dienstverband ); 
 • De mogelijkheid om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen via onze eigen Academie en ons online platform op EigenWyzer. 

Wat kan jij nu doen? 

Ben je enthousiast geworden en wil je samen kijken naar de mogelijkheden? Fijn! Solliciteer dan direct!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLeerplichtambtenaar
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensashley.fievez@wyzer.nl , onbekend https://www.wyzer.nl/
Type contractZZP
BrancheOverheid/Non-profit, Overig
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.