Lader Losser Bruynzeel Keukens 29-10-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Lader Losser Bruynzeel Keukens 29-10-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

02-11-2023

 • Locatie: Bergen op Zoom

 1. 02-11-2023

Introductie vacature

Tempo-Team 30-10-2023

 • Locatie: Bergen op Zoom
 1. Tempo-Team 30-10-2023

Een mooi salaris van €15,25 verdienen? Lekker veel uren maken? Met je handen werken in een mooie keukenfabriek? Veel vrijheid tijdens je werk? Klinkt goed toch?! Het kan als lader/losser bij DKG in Bergen op Zoom!

Wat bieden wij jou
 • Startsalaris van €15,25 per uur (20+)
 • Kans op een vast contract!
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
 • Doorgroeimogelijkheden: andere functies of hogerop
 • Een baan in 3 ploegen
 • Spierballen en een hoop geld!
Wie ben jij

Zo, zeg dat sportschoolabonnement maar alvast op! Als lader/losser ben je heel de dag fysiek lekker bezig. Spierballen gegarandeerd! En verder:

 • Spreek je de Nederlandse of Engelse taal.
 • Ben je fulltime (of meer!))) beschikbaar.
 • ??Kun je met eigen vervoer naar Bergen op Zoom komen.
Wat ga je doen

Als lader/losser zorg je, samen met je collega's, dat alle containers elke dag weer geladen en gelost worden. Jij checkt waar alle producten heen moeten. Alle uitgaande goederen komen ook langs jou! Al die mooie keukenkastjes, planken en dozen vol met schroeven! Je schuift hier namelijk de producten naar de juiste lopende band (in de vloer). Daarna stapel je alles op in de vrachtwagens! Jij zorgt er dus voor dat alles in de juiste container terecht komt. Hoe leuk! Wel zo handig, komt het in ieder geval bij de juiste klant terecht! Jij bent de laatste stap van het logistieke proces. Last best! Is er een afdeling wat later met het leveren van producten? Dan ga je iets langer door! Helemaal niet erg toch? Dat is wel lekker uren maken & cashen als lader/losser! Als alles geladen en gelost is zit jouw werkdag er alweer op. De tijd vliegt voorbij! En als je overwerkt krijg je wat lekkers te eten en te drinken van DKG!

Waar ga je werken

In de mooiste keukenfabriek van Nederland natuurlijk! In de fabriek van DKG in Bergen op Zoom is een groot gedeelte al geautomatiseerd. Super gaaf om te zien! Er zijn ook dingen die niet geautomatiseerd kunnen worden. Jouw functie als lader/losser is daarom erg belangrijk! Met een leuke groep collega's ben je elke dag samen aan het werk! Samen zorgen jullie ervoor dat iedere klant weer een mooie nieuwe keuken heeft. En… Naast je werk zit een keuken outlet van DKG. Kan je lekker inspiratie op doen voor jouw nieuwe keuken !


Aan de slag als lader/losser bij de gezelligste keukenfabriek van Nederland? Solliciteer dan snel. We nemen binnen één werkdag contact op. En je eerste salaris is dan volgende week al binnen! Eerst nog wat vragen? Hopelijk tot snel bij DKG!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Functietitel Magazijnmedewerker Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 40 - 40 Type contract Tijdelijk Branche Overig Locatie Bergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland Soliciteer direct https://easyapply.jobs/r/9jOlBa920GLYG97Hl3Z

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Functietitel Lader/losser Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 20 - 20 Type contract Tijdelijk Branche Industrie Locatie Bergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland Soliciteer direct https://nieuwsuitbergenopzoom.nl/lader-losser-tempo-team-30-10-2023/

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLader/losser
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitbergenopzoom.nl/lader-losser-bruynzeel-keukens-02-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.