Laborant Cargill 05-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Laborant Cargill 05-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Laborant Randstad 20-09-2023

 • Locatie: Bergen op Zoom

 1. Laborant Randstad 20-09-2023

Introductie vacature

Versterking gezocht op het laboratorium van Cargill in Bergen op Zoom. Wil jij een cruciale rol spelen in de kwaliteitsborging van stalen? Heb je affiniteit met het malen en analyseren van materialen? Dan is dit jou vacature. Cargill is een wereldwijde leider in de voedsel- en landbouwindustrie en bied jou de unieke kans om deel uit te maken van een gepassioneerde team dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan klanten over de hele wereld.
In deze rol als Laboratoriummedewerker voor het Malen van Stalen speel je een cruciale rol in het streven naar productkwaliteit en klanttevredenheid. Je zult werken in een modern uitgeruste laboratorium. Het malen van stalen is het kernpunt maar als je meer kan en wil doen, mag je dit zeker laten zien!

wat bieden wij jou
 • tot eind mei 2024
 • Initiatief tonen wordt beloond
 • Het malen van stalen en ondersteuning van het team
 • Het laboratorium in Bergen op Zoom
wie ben jij

Wat is er belangrijk voor deze functie:

 • Stage of werk ervaring is gewenst;
 • Bekwaam in het veilig en nauwkeurig bedienen van laboratoriumapparatuur;
 • Je kan secuur werken en letten op de kleine detais;
 • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal goed;
 • Je hebt basiskennis van laboratoriumprocedures en -technieken;
 • Je durt initiatief te tonen en werk zelf op te pakken.
wat ga je doen

Op het laboratorium van Cargill Bergen op Zoom wordt samples bewerkt, geanalyseerd, opgeslagen en doorgestuurd. Het malen van de stalen zal je hoofdtaak zijn. Ze beseffen op het laboratorium dat een hele dag deze taak uitvoeren niet leuk is. Is er plek voor ondersteuning dan kan je zeker helpen, maar dit ligt ook aan jezelf. Initiatief tonen wordt beloond, kan/wil je meer dan alleen het malen van stalen dan kan je zit zeker laten zien.

waar ga je werken

Werken bij Cargill is een kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien! Op de productielocatie van Cargill in Bergen op Zoom verwerkt men tarwe tot zetmeel, glucose en ethanol. Deze grondstoffen worden daarna verder verwerkt in producten voor de voedingsindustrie zoals snoep, zuivel, koekjes, soepen, dranken en nog veel meer. Daarnaast worden de grondstoffen gebruikt in diervoeding, cosmetica, farmaceutische producten en in papier en karton


Lees je deze vacature en ben jij gelijk enthousiast? Klik dan onderaan op solliciteren. Wil je nog meer informatie over deze vacature? Dan mag je ook altijd mailen of even bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Functietitel Laborant Bloedvatonderzoek Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 40 - 40 Type contract Tijdelijk Branche Handel/Groothandel Locatie Bergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland Soliciteer direct https://easyapply.jobs/r/RirwlhR20qv8pR1h2vvZ

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLaboratorium Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitbergenopzoom.nl/laborant-randstad-20-09-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.