Junior E-Commerce Manager Amilco Benelux BV 10-06-2024

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Junior E-Commerce Manager Amilco Benelux BV 10-06-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Wil jij een belangrijke rol spelen in het uitbouwen van onze online strategie? Als Junior E-Commerce Manager bij Amilco zet je hoogwaardige sportartikelen online op de kaart in de Benelux. Je werkt in een klein hecht team en krijgt veel vrijheid om werk en privé te combineren. Solliciteer nu en bouw mee aan onze toekomst van e-commerce!

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de online zichtbaarheid van onze producten. Je zorgt ervoor dat onze producten up-to-date en aantrekkelijk gepresenteerd worden op onze website en de online platforms zoals Bol.com. Je richt je op het finetunen en opvolgen van de e-commerce strategie. Daarbij ben je de drijvende kracht achter initiatieven die onze online aanwezigheid versterken. Als Junior E-Commerce Manager draag je direct bij aan de groei van het bedrijf. Dankzij jouw inzet willen de consumenten onze producten kopen en herkennen zij onze merken. Daarnaast zorg jij voor een onderscheidende aftersales op Bol.com.

Jouw werkzaamheden:

·         Je verzamelt, creëert en onderhoudt content voor onze websites om
         onze online aanwezigheid te versterken

·         Je verfijnt de customer journey voor optimale klanttevredenheid en -
          beleving

·         Je houdt de prestaties en activiteiten op diverse online platforms in de
         gaten om kansen te identificeren en problemen snel op te lossen

·         Je implementeert marketing campagnes en volgt deze nauwkeurig op

·         Je verzorgt de aftersales en behandelt daarbij vragen en problemen
          van klanten die via online platforms bij ons kopen

·         Je beheert onze sociale media-accounts en zorgt voor regelmatige en
         relevante updates

De werkomgeving

Op ons kantoor in Tholen wordt goed voor je gezorgd. Koffie, frisdrank, tosti’s en andere lekkernijen zijn allemaal gratis te gebruiken, daarnaast laten we regelmatig verse broodjes bezorgen. In ons kleine hechte team is iedereen behulpzaam, je staat er niet alleen voor. De werksfeer is heel goed, we lunchen altijd samen en op vrijdag hebben we een VrijMiBO. Daarnaast gaan we vaak bowlen, uit eten of BBQ’en met collega’s & familie.

Over jou

Wij zoeken een collega met passie voor online marketing, data-analyse en het optimaliseren van de klantbeleving. Met jouw creatieve geest bedenk je steeds weer nieuwe initiatieven om de online aanwezigheid van Amilco te verbeteren. Daarnaast zorgt je georganiseerde aanpak en goede planning voor een gestructureerd proces.

Verder:

·         Heb je een afgeronde MBO/HBO opleiding

·         Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar

Wij bieden

Bij Amilco heb je veel vrijheid en flexibiliteit, wanneer nodig mag je vrij nemen of (tijdelijk) je uren aanpassen voor verantwoordelijkheden thuis. Ook krijg je de mogelijkheid om door te leren en jezelf verder te ontwikkelen in de E-Commerce.

Daarnaast bieden we je:

·         Een salaris dat aansluit bij de verantwoordelijkheden en ervaring

·         Een maandelijkse bijdrage aan je pensioen

·         Een variabele bonus

·         De optie om 1 dag per week thuis te werken

Over Amilco Benelux

Amilco Benelux is een toonaangevende distributeur in duiksport-, snorkel- en zwemartikelen. Onze distributie verloopt met name via winkels of eindgebruikers als defensie, brandweer en politie. Onze sportieve en recreatieve groei gaat veelal via online platforms met directe verkoop aan consumenten.

Wij staan bekend om onze uitstekende service, snelheid van leveren, uitgebreide productkennis en onze passie voor wat wij doen. Ons doel is om sportliefhebbers, met name de duikliefhebbers, alsmede commerciële gebruikers van alle niveaus te voorzien van de beste uitrusting en ondersteuning, zodat zij hun sportieve en/of commerciële doelen kunnen bereiken.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar kees.benard@amilco.nl. Doe het snel, want op 28 juni maken we de eerste selectie al!

Na ontvangst van jouw sollicitatie hoor je binnen 2 weken of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Tholen. Zijn we na dit gesprek beiden nog steeds enthousiast? Dan volgt er een afrondend gesprek.

Heb je interesse in de vacature maar ook nog wat vragen? Kees Benard staat voor je klaar om al deze vragen te beantwoorden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPublisher Manager
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenskees.benard@amilco.nl , 0166-601060 https://www.amilco.nl
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieTholen, Zeeland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Bergen op Zoom: