Junior Digital Marketeer Quistor Enterprises 31-10-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Junior Digital Marketeer Quistor Enterprises 31-10-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

    • Careers

    • JDEdwards: Trusted JD Edwards specialists from around the world, at your service 24/7

     Together with key customer staff, they establish a blended team where each contributes to the overall success of the project.

    • Business Analytics:

     Quistor are certified and award winning oracle consultants, available to advise your business on the best analytics or database solution through our deep technical knowledge, applicable to any industry.

    • Database Support: Slow databases running you down?

     With support every step of the way, Quistor will execute proven and detailed audits of your system to identify underlying problems and advise the best solutions.

Junior Digital Marketeer

Ben je een beginnende digitale marketeer met een passie voor social media beheer en websiteontwerp? Ben je enthousiast om je onder te dompelen in de opwindende wereld van wereldwijde digitale marketing en om de marketinginspanningen in de Benelux-regio te ondersteunen? Quistor, een vooruitstrevend wereldwijd bedrijf, is verheugd om je uit te nodigen om ons team te komen versterken als Junior Digital Marketer en samen met ons een spannende reis te maken om onze online aanwezigheid vorm te geven.

Over Quistor

Quistor is een gevestigde wereldwijde aanbieder van innovatieve IT-oplossingen die organisaties helpen te gedijen in het digitale tijdperk. Met een sterke aanwezigheid in Nederland en een wereldwijde reikwijdte zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde oplossingen aan onze klanten. Ons team vormt de kern van ons succes, en we zijn op zoek naar een Junior Digital Marketer die enthousiast is om bij te dragen aan onze online groei en te helpen bij marketinginspanningen in de Benelux-regio.

Positieoverzicht

Als Junior Digital Marketer bij Quistor speel je een essentiële rol bij het vormgeven van onze online aanwezigheid en het verbinden met doelgroepen wereldwijd, met bijzondere aandacht voor het ondersteunen van marketingactiviteiten in de Benelux-regio. Dit is een uitzonderlijke kans om te werken aan social media beheer, websiteontwerp en diverse onlinekanalen om wereldwijde merkbekendheid, betrokkenheid en leadgeneratie te stimuleren, terwijl je het marketingteam in de Benelux ondersteunt.

Deze vacature is bedoeld om ons marketingteam in januari 2024 te komen versterken. Wat is er nu een betere manier om het jaar te beginnen dan met deze uitdaging?

 • Wereldwijde Social Media Ondersteuning: Assisteer bij het ontwikkelen en uitvoeren van boeiende social mediastrategieën voor een wereldwijd publiek, waarbij community betrokkenheid wordt gekoesterd en onze internationale merk aanwezigheid wordt versterkt, met bijzondere aandacht voor de Benelux.
 • Ondersteuning van online platforms : Help bij het beheren en onderhouden van onze online platforms in verschillende regio's, zorg voor nauwkeurigheid en relevantie van de inhoud op wereldniveau, met speciale aandacht voor de Benelux-regio.
 • Wereldwijde digitale campagnes: Draag bij aan de planning en uitvoering van digitale marketingcampagnes, rekening houdend met regionale nuances, en neem deel aan voortdurende analyse- en optimalisatie-inspanningen voor wereldwijde impact, inclusief de Benelux-markt.
 • Inhoudsontwikkeling: Assisteer bij het creëren van aansprekende inhoud die culturele grenzen overschrijdt, waaronder blogberichten, video's, infographics en meer, met de nadruk op onderwerpen gerelateerd aan de Benelux.
 • Benelux Marketingondersteuning: Ondersteun de marketinginspanningen in de Benelux-regio door nauw samen te werken met het Benelux-marketingteam aan diverse projecten en campagnes.
 • Analyse-ondersteuning: Help bij het monitoren en analyseren van belangrijke prestatie-indicatoren in verschillende regio's, en draag bij aan inzichten en aanbevelingen voor voortdurende verbetering, met specifieke aandacht voor de Benelux.

Kwalificaties

 • Bachelor's degree of equivalent in Marketing, Digital Marketing, of een gerelateerd vakgebied.
 • Een sterke interesse in digitale marketing met de bereidheid om te leren en te groeien in het vakgebied.
 • Basisvaardigheid in digitale marketingtools, analytische platforms en CMS-systemen is een pluspunt.
 • Een open en aanpasbare benadering om diverse culturen en marktdynamiek te begrijpen.
 • Een creatieve en analytische mindset, met nieuwsgierigheid om op de hoogte te blijven van digitale marketingtrends.
 • Uitstekende communicatie- en teamworkvaardigheden.
 • Vermogen om te gedijen in een samenwerkende, snel veranderende en wereldwijd georiënteerde teamomgeving.

Wat We Bieden

 • Marktconform salaris.
 • Een stimulerende werkomgeving met kansen voor mentorschap en professionele ontwikkeling.
 • De kans om praktische ervaring op te doen en bij te dragen aan onze digitale marketinginspanningen en wereldwijd succes, terwijl je marketinginitiatieven in de Benelux-regio ondersteunt.

Hoe te solliciteren

Om aan deze opwindende reis te beginnen, dien je je cv in samen met een sollicitatiebrief waarin je jezelf voorstelt en je enthousiasme voor deze rol uitdrukt. Richt je sollicitatie en stuur deze per e-mail naar . Gebruik als onderwerpregel "Junior Digital Marketer Application - [Jouw Naam].

"

Kom bij Quistor, waar innovatie geen grenzen kent, en begin je carrière als Junior Digital Marketer die ons helpt onze wereldwijde digitale aanwezigheid uit te breiden en waardevolle ondersteuning te bieden aan onze marketinginspanningen in de Benelux-regio.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDigital Marketing Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.quistor.com/en/vacature_junior-digital-marketeer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.