Jeugdspeler Bij DAAN;Tennis bij DAAN 06-05-2024

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Jeugdspeler Bij DAAN;Tennis bij DAAN 06-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Maak kennis met tennis

Blokkentraining Bij DAAN


Wil jij deze zomer naast je lessen nog wat extra aandacht besteden aan je forehand? Of wil je een paar lessen met je vrouw of man samen trainen? Of ben jij die jeugdspeler die eens mega wil bijspijkeren met wat prive lessen? Wellicht zijn de trainingsblokken dan iets voor jou.Opgeven voor een van de blokken die je door te mailen naar en dan gaan we aan de slag om jouw blok in te plannen. De trainers die beschikbaar zijn om deze blokken in te vullen zijn: Tessy van de Ven, Nigel Rooijers, Garion Erindale, Thom Luijks en Daan van Nassau. Uiteraard heeft iedere trainer zijn of haar eigen beschikbaarheid en zal het blok in overleg gepland worden. Trainingsblokken zijn in principe beschikbaar tot 16.00 uur maar op verschillende dagen zijn er nog mogelijkheden tot 18.00 uur.Wacht dus niet langer en reserveer alvast jouw blok!gg

Of je nu voor het eerst een tennisracket in je handen hebt of al menig tegenspeler van de baan hebt geslagen, Bij Daan helpt je het beste uit je spel en jezelf te blijven halen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bijdaan.com/2021/03/18/jeugdlessen-starten-op-4-mei/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.