Industrieel Schoonmaker IQ Select 21-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Industrieel Schoonmaker IQ Select 21-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Word onze hygiëne held: Industrieel schoonmaker gezocht!

Als ervaren wervingsbureau hebben we een uitstekende kans voor een Industrieel Schoonmaker die uitblinkt in een onberispelijke werkomgeving en de productieafdeling in topconditie houdt. Onze gewaardeerde opdrachtgever is op zoek naar een bekwame Industrieel Schoonmaker om de hygiëne en netheid van hun productieafdeling in Roosendaal te waarborgen.

Wat maakt deze rol bijzonder:

? Het handhaven van een onberispelijke werkomgeving is jouw expertise.

? Je bent de spil tussen de productielijnen en onze bakkers, en je bent van onschatbare waarde voor het team.

? Geen uitdaging is te hoog voor jou, letterlijk en figuurlijk.

Wat onze opdrachtgever jou te bieden heeft:

? Een uitstekend salaris.

? Aantrekkelijke toelages.

? Een essentiële rol in hun productieteam.

? Een dynamische en ondersteunende werkomgeving.

Interesse in een baan als Industrieel Schoonmaker? We horen graag van jou! Grijp deze kans en bel ons direct op 076 3037777. Als bellen niet jouw voorkeur heeft, stuur dan je cv naar breda@iqselect.nl. Laten we samen de weg verkennen die leidt naar een brandschone productieafdeling en jouw rol naar nieuwe hoogtes tilt!

Vacature eisen

IQ Select de supermarkt van de vaste banen in het transport!

Op zoek naar de perfecte vaste baan in transport? Zoek niet verder! IQ Select staat voor je klaar. Wij zijn dé supermarkt voor transportbanen, en we willen jou helpen om je droombaan te vinden bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat maakt IQ Select anders? We begrijpen dat jouw baan meer is dan alleen werk. Het is een deel van jouw leven en carrière. Daarom gaan we verder dan simpelweg cv's matchen. We leren jou persoonlijk kennen – jouw vaardigheden, ambities en wat jou uniek maakt. Zo kunnen we je verbinden met een werkgever die niet alleen bij je past, maar die je ook de kansen en groei biedt die je verdient.

Met het grootste aanbod transportbanen, voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden, bij ons heb jij die keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor  jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan.

Bij IQ Select draait het om tevredenheid. Onze reputatie is gebouwd op succesverhalen van zowel werkzoekenden als werkgevers. We zijn jouw brug naar die geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk. Alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe vaste baan.

Klaar om de volgende stap te zetten? IQ Select staat voor je klaar. Jouw toekomst in transport begint hier en nu!

 

FunctietitelLoodsmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensbreda@iqselect.nl , 076-3037777 http://otys.iqselect.nl
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=147202713&t=101&cid=IQSE-NL&vid=3748661891

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.