heftruckchauffeur - productiemedewerker Randstad 31-10-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. heftruckchauffeur – productiemedewerker Randstad 31-10-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Weet jij nog niet of je in de productie of in de logistiek wil werken? Heb jij ervaring met lichte administratieve taken en zou jij in 2 ploegen willen werken? Dan hebben wij een hele mooie combinatiefunctie voor je, zodat je niet meer hoeft te kiezen! De marktleider in de tabaksindustrie is op zoek naar een medewerker die zowel rijden op de heftruck leuk vindt, als helpen in de productie. Wel ervaring in de productie, maar geen heftruckcertificaat? Geen probleem, daar helpen wij jou bij!

wat bieden wij jou
 • in het weekend vrij!
 • werken in 2 ploegen
 • reiskostenvergoeding tot een max. van 80 km
 • eindejaarsuitkering
wie ben jij

Jij bent de productiemedewerker, met juist meer in je mars! Jij kunt meerdere taken op je nemen en vindt het leuk je hierin te ontwikkelen. Jij vindt het niet erg om ook een stuk administratie aan jouw taken toe te voegen. Want alles moet natuurlijk wel nauwkeurig bijgehouden worden. En jij hebt affiniteit met een heftruck, wellicht heb je al ervaring maar geen certificaat. Dan is dit jouw kans! Daarnaast is voor het uitvoeren van deze taken en de veiligheid, wel heel belangrijk dat je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt.

 • je bent in het bezit van een heftruckcertificaat
 • je vind afwisseling in je werkzaamheden leuk!
 • jij werkt volgens de regels en bent nauwkeurig
 • jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
wat ga je doen

Jouw standplaats als productiemedewerker wordt de afdeling waar alle vloeibare stoffen voor de E-sigaretten gemengd worden. Je bent hier verantwoordelijk voor het afvullen, mengen en verplaatsen van de vaten met de vloeistoffen. Elk uur kan er wel een ander luchtje of smaakje geproduceerd worden. En bij elk mengsel wordt zeer nauwkeurig gewogen of de juiste hoeveelheid van de ingrediënten aanwezig is. Uiteraard is er begeleiding in de eerste weken dat je hier komt werken en daarna zijn er genoeg opleidingsmogelijkheden, mocht je jezelf willen blijven ontwikkelen.

 • het verplaatsen van vaten met een heftruck
 • het afvullen van de vasten
 • lichte administratieve taken
waar ga je werken

Bij dit bedrijf hangt altijd een gemoedelijke werksfeer. Het team waarin je komt te werken, zet samen de schouders eronder. Zodat er nog genoeg tijd overblijft voor een lolletje en een praatje. Het team eet ook gezamelijk. In de koude maanden in de kantine en in de warme maanden aan de picknicktafels buiten.
Dit samen met de mogelijkheid je te ontwikkelen, is toch de ideale combinatie!

sollicitatie

Ben jij helemaal enthousiast geworden? En kan je niet wachten om aan de slag te gaan?
Je kan ons bereiken op 0164-214350 of mail naar ls.bergenopzoom@nl.randstad.com.
Je kan natuurlijk ook meteen op de solliciteerbutton hieronder klikken

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelHeftruckchauffeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensls.bergenopzoom@nl.randstad.com , 0647402651/0164214350 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/GiOFgFG20H3KYG27NiC2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.