HBO Stage Buurtsportprofessional Sportleerbedrijf Breda 08-05-2024

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. HBO Stage Buurtsportprofessional Sportleerbedrijf Breda 08-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Sociaal Domein / Onderwijs

HBO stage Buurtsportprofessional bij JOGG via De Fitfabriek in Bergen op Zoom

Sportbedrijf Bergen op Zoom De Fitfabriek

Sportbedrijf Bergen op Zoom - De Fitfabriek

Taakomschrijving & Werkzaamheden *:

Als buurtsportprofessional werk je voornamelijk met de doelgroep van kinderen en jongeren in de leeftijdscategorie 0 tot en met 23 jaar. Deze stage biedt een mooie combinatie tussen jouw schoolopdrachten en het uitvoeren van projecten/vraagstukken binnen de organisatie. Je zult voornamelijk bezig zijn met onderzoek doen, het uitvoeren van activiteiten en het bijwonen van vergaderingen met partners/stakeholders.

Wat houdt stage bij De Fitfabriek in?

· Opzetten en uitwerken smaaklessen/ voedingseducatie op basisscholen

· Het voorbereiden en uitvoeren van de sportactiviteiten bij verschillende doelgroepen

· Organiseren van (kleine) sportevenementen voor verschillende doelgroepen in de gemeente Bergen op Zoom

· Ondersteunen van (grootschalige) sportenevenementen in de gemeente Bergen op Zoom

· Verplichte aanwezigheid op donderdagochtend om een dagdeel te werken in een leeromgeving met andere stagiaires

· Onderzoeken van een vraagstukken vanuit de organisatie (koppeling met schoolopdrachten)

Gewenst profiel *:

Je zit in je laatste jaar van je opleiding Sportkunde (minimaal HBO leerjaar 4). Jij bent creatief, geduldig, invoelend, doortastend, empathisch en jouw passie ligt bij het stimuleren en motiveren van mensen. Je staat sterk in je schoenen en je kunt snel situaties inschatten als het gaat om mensen en groepen.

Ik vind het leuk om:

Zelf te sporten/bewegen |affiniteit met doelgroep 0 jaar tot en met 23 jaar | Bewegingen aan te leren | Beweeglessen te geven.

Ik kan of wil graag leren:

In een team functioneren | Een voorbeeldfunctie aannemen | Omgaan met verschillende doelgroepen | Houden aan de gemaakte afspraken en goed communiceren (op tijd) | Omgaan met feedback.

Begeleiding *:

Je stagebegeleider is een medewerker van De Fitfabriek die ieder een eigen specialiteit/ achtergrond hebben. We proberen daarbij rekening te houden met je persoonlijke leerdoelen. Je neemt een kijkje in de werkzaamheden van jouw stagebegeleider. Contactmomenten zijn zelf in te plannen en tijdens de uitvoer van de activiteiten. Op donderdagochtend ben jij aanwezig tijdens de hybride leeromgeving. Deze ochtend staat in het teken van kennisdeling met de andere studenten die bij de Fitfabriek of een partner van ons stage lopen. Jouw stagebegeleider is hierbij niet aanwezig, maar wel betrokken. Studenten kunnen jou tijdens deze ochtend helpen met een opdracht vanuit de opleiding. Andersom kan/ zal dit uiteraard ook van jou worden gevraagd.

Stage Overzicht

Opleiding * Leerjaar * Stageperiode *

Selecteer Schooljaar 2024-2025 Mijn stageperiode is anders Indien jouw stageperiode niet binnen een schooljaar valt, vul dan hieronder de startdatum en einddatum van je stage in.

Startdatum stage Einddatum stage Mentor *

Selecteer Ik wil graag op sollicitatiegesprek bij dit leerbedrijf Ik ben al aangenomen bij dit leerbedrijf en wil mijn POK (praktijkovereenkomst) aanvragen Als je op sollicitatiegesprek wilt, upload dan hier je sollicitatiebrief en CV!

Upload hier je sollicitatiebrief

Browse

Maximale bestandsgrootte: 16 MB. Upload hier je CV

Browse

Maximale bestandsgrootte: 16 MB. Opmerkingen Toestemming *

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sportleerbedrijfbreda.nl/stage/hbo-stage-buurtsportprofessional-bij-jogg-via-de-fitfabriek-in-bergen-op-zoom/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.