Gemeente Bergen op Zoom - Aanvraag omgevingsvergunning (regulier) voor het veranderen van de pui, Zuivelstraat 2b, Bergen op Zoom

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Bergen op Zoom. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Bergen op Zoom
  2. gmb-2024-53474
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2024

 

Omschrijving:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend, dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen: Aanvraag omgevingsvergunning (regulier)AanvraagnummerOntvangstdatumAdres-ActiviteitOW/2024/12826-01-2024Zuivelstraat 2b, Bergen op Zoom, het veranderen van de puiDe beslistermijn van een aanvraag omgevingsvergunning waarvoor de reguliere procedure geldt, bedraagt acht weken na dag van ontvangst van de aanvraag. Als na het verstrijken van deze termijn nog geen besluit is genomen, ontstaat geen omgevingsvergunning van rechtswege. Inwerkingtreding omgevingswet:Op 1 januari 2024 is de omgevingswet in werking getreden. Aanvragen omgevingsvergunningen die zijn ingediend voor inwerkingtreding van de Omgevingswet worden door toepassing van het overgangsrecht nog behandeld volgens het oude recht (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en Wet ruimtelijke ordening) Let op! Tegen een ontvangen aanvraag omgevingsvergunning (zowel regulier als uitgebreid) kan geen zienswijze of bezwaarschrift worden ingediend! Het indienen van een zienswijze of bezwaarschrift is pas mogelijk als een ontwerpbesluit ter inzage is gelegd (zienswijzen, uitgebreide procedure) of als er een besluit is genomen op de aanvraag omgevingsvergunning (bezwaarschrift, reguliere procedure).Wenst u informatie betreffende een in behandeling zijnde aanvraag omgevingsvergunning, een besluitvorming of wenst u tekeningen in te zien? Stuur dan een e-mailbericht naar omgevingsvergunning@bergenopzoom.nl. Vermeld bij uw vraag het dossiernummer en de projectlocatie. De gegevens worden dan digitaal aan u toegezonden.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen